De baas van Koei Tecmo zal het geweldig vinden om het spel Super Mario Musou Crossover te zien

Sinds Koei Tecmo samenwerkte met Nintendo voor de release Hyrule Warriors En de Hyrule Warriors: The Age of CatastropheFans vroegen zich af welke andere IP-adressen van Nintendo-bibliotheken in Musou konden worden aangepast.

In een recent interview met JP Games, voorzitter van Koei Tecmo (en producent van Samurai Warriors 5We zouden kunnen toevoegen), Hisashi Koinuma, werd gevraagd welke videogameserie hij zou willen zien om Musou crossover te krijgen. Interessant genoeg is het een Nintendo Mario-mascotte:

Vraag: Het is volkomen hypothetisch, maar aangezien we het over crossovers hebben: welke Musou Crossover zou je persoonlijk willen zien? Voor mij zou het Yakuza zijn. Het zou cool zijn om door hordes te razen met Kazuma Kiryu of Goro Majima.

Hisashi kinuma: Als de serie als een actiespel zou fungeren, dan was dat zeker mogelijk. Hoewel ik geen idee heb hoe ik dit kan realiseren, denk ik dat Mario mijn keuze zou zijn.

Dit komt na enkele opmerkingen van Koei Tecmo en Team Ninja-president, Yosuke Hayashi, afgelopen oktober – toen hij zei dat hij hoopte dat de Japanse ontwikkelaar en uitgever dit zouden kunnen doen. Meer spannende spellen, zoals Hyrule Warriors: Age of Calamity:

“We zijn begonnen met de ontwikkeling van Hyrule Warriors: Age of Calamity nadat Eiji Aonuma ons benaderde vanuit Nintendo. We dachten dat we klaar waren met de Hyrule Warriors-games, althans voorlopig. De eerste game was een viering van Zelda en zat vol met personages gedurende de serie. . Maar toen kwam het in de buurt. Van ons met dit geweldige idee … Ik hoop dat we in de toekomst nog meer leuke spellen zoals deze kunnen maken. “

Wat voor Nintendo-spel in Musou-stijl zou je in de toekomst graag van Koei Tecmo willen zien? Zou Mario je beste keuze zijn of heb je liever zoiets Overstekende dierenEn de Xenoblade Chronicles of Super Smash Bros.? Deel hieronder uw mening.

READ  De langverwachte game League of Legends: Wild Rift nu beschikbaar
Written By
More from Aubrey Mason

The Last of Us Part 2 krijgt een exclusieve PS5-prestatie-update

The Last of Us Part 2 krijgt een exclusieve PS5-prestatie-update, die de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *