Oklahoma vs Texas voorspelling, spelvoorbeeld

Oklahoma vs Texas voorspellingen, game preview, hoe te kijken: zaterdag 9 oktober

Oklahoma vs Texas hoe te kijken

Datum: zaterdag 9 oktober
Speelduur: 12:00 ET
Waar: Cotton Bowl, Dallas, Texas
Hoe te kijken: ABC
Record: Oklahoma (5-0), Texas (4-1)
Meld je aan en stream college football op ESPN+

Alle gewaagde voorspellingen van CFN

Spelvoorbeeld Oklahoma vs Texas

Waarom wint Texas?

De misdaad in Oklahoma moet worden gepakt.

Het is oke volgens normale normen.

Hij heeft een gemiddelde van 433 yards en 38 punten per wedstrijd, een pass-aanval is voldoende, en het team deed iets goed om de 5-0 te bereiken, maar buiten de melee tegen West Carolina was de pop er niet.

Texas is degene die hieraan begint met de hete aanval waar alle kinderen naar uithalen.

#1 in de Big 12 in scoren, yards, sabotage en passefficiëntie, alles wat er moest gebeuren met Steve Sarkissian die het overnam, was eigenlijk een aftrap.

De Longhorns ontdekten dat Casey Thompson op dit moment de juiste quarterback was, waarbij Bijan Robinson bijna de beste in het universiteitsvoetbal werd, wat allemaal leidde tot veel grote plays, veel transfers langs de lijn en het vermogen om door strakke games te komen zoals 32-27 overwinning op TCU.

Het probleem van Oklahoma is dat het niet stabiel kan draaien. Zonder Jalen Hurts of Kyler Murray onder het midden, en Rhamondre Stevenson als een New England Patriot, is het grondspel prima. Het is echter niet goed genoeg om Oklahoma te zijn Oklahoma.

Als Texas snel vooruitgang boekt, zal de OU het hele jaar eerst moeten drukken, maar…

READ  Nuno heeft bevestigd dat Raul Jimenez niet zal spelen in de laatste wedstrijd van Wolves in de Premier League van het seizoen

CFN College Football Expert Picks in week 6

Waarom Oklahoma wint

Het team heeft iets ontdekt.

Oklahoma scheurt teams dus niet met angstaanjagende precisie uit elkaar. Het kost dus heel veel moeite om de spellen weg te doen. Dus alle vier de wedstrijden tegen FBS-teams werden bepaald door degradatie of minder.

Er wordt veel met vuur gespeeld, maar al snel slagen ze erin om veel solide overwinningen te behalen door te verdedigen, niet te falen en genoeg aan te vallen om de klus te klaren zonder onnodige risico’s te nemen.

Hardlopen is niet wie welke Slecht. Kennedy Brooks en Eric Gray werken samen voor meer dan vijf yards per carry.

Spencer Rattler plundert niet veel, maar dat is niet zijn taak. Hij maakt niet de grote plays die hij vorig jaar deed, maar hij is nauwkeuriger – hij scoort 76% van zijn passes – en maakt geen moordende fouten.

D klaart de klus ook, als het absoluut moet.

De rushers laten niet veel op de grond liggen – Bijan Robinson zal niet veel bewegingsruimte vinden – en de voorbijgaande rush is goed genoeg om hinderlijk te zijn. Dan is er nog de andere sleutel voor beginners en niet echt verbeterd maar anders …

transformaties. Er is er echt geen.

Vorig jaar op dit punt waren dat er negen. Dit jaar zijn het er na vijf wedstrijden vier, waarvan twee in de openingswedstrijd tegen Tulane.

College football week zes schema, voorspellingen en game previews

Wat zal er gebeuren

Zal het nog steeds net zo leuk zijn als de twee op de SEC zijn en niet spelen voor de 12-jarige wereldheerschappij? Dit is voor een andere dag.

READ  Sonic en Balan Wonderworld-gamemaker Yuji Naka maakt momenteel smartphonegames

De echte vraag is deze. Is Oklahoma echt veel strakke games omdat het relatief conservatief is – en het rockt met een no-losse gameplay – of omdat het gewoon niet kan doen wat het zou moeten doen.

We gaan het ontdekken.

Dit gaat waarschijnlijk op twee manieren. Ofwel gaat de verdediging van Oklahoma omhoog en omhoog – en dat wordt het verhaal – of de Texas-aanval wordt heet en OU O heeft niet echt de extra uitrusting.

Of het kan een beetje van beide zijn. De aanval in Texas speelt beter, de verdediging van Oklahoma houdt dit binnen bereik en uiteindelijk komen Rattler en de aanval gewoon niet met de enige scoremotor die hij nodig heeft om dit voor elkaar te krijgen.

Week 5 van de CFN NFL Expert Picks

Oklahoma vs Texas voorspellingen, lijn

Texas 31, Oklahoma 27
Lettertype: Oklahoma -3.5, o/u: 63.5
ATS-vertrouwen van 5: 1.5

Moet je zien: 5

5: Wanneer Facebook en Instagram crashen
1: The Bradshaw Bunch

Gewaagde voorspellingen in elke game
pot voorspelling | rangschikking

More from Madison Garrett

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *