Olympische atleten laten een nieuwe kant van gamen zien op TikTok

Olympiërs krijgen fans een kijkje in de keuken van de Spelen. (Foto: TikTok)

Olympische atleten worden al lang geroemd om hun atletisch vermogen, met slechts duizenden van over de hele wereld die om de vier jaar worden geselecteerd om deel te nemen aan de reeks spellen. Maar tijdens de Tokyo Games – de eerste de Olympische Spelen dat is gebeurd sinds het begin tik tok – Sommige van de deelnemers zijn via sociale media uitgelicht, waardoor fans een zeldzaam kijkje in het leven van deze topsporters krijgen.

De Amerikaanse rugbyspeler Ilona Maher is slechts een van de weinige atleten die al miljoenen views heeft verzameld met inhoud die in hun eerste week in het Olympisch Dorp is gemaakt. Nog voordat ze woensdag deelnam aan de eerste wedstrijd van haar team, won ze de gouden medaille in de meeste gerelateerde inhoud op TikTok.

Haar eerste virale video tijdens de Olympische Spelen ging over de beruchte cartoonbedden waar alle atleten in het Olympisch Dorp op slapen in naam van duurzaamheid.

En hoewel haar gevoel voor humor zeker schitterde, toen ze een reeks tests met haar teamgenoten deed om te zien hoe sterk de familie werkelijk was, was dat nog maar het begin van Mahers virale bekendheid. Nu, met meer dan 537.000 volgers, is de rugbyspeler hard op weg de favoriete bron van mensen te worden voor Olympisch entertainment en verslaggeving achter de schermen.

Maher maakte ook grapjes over de seksuele spanning in het Olympisch Dorp, waar hij video’s maakte van de atleten van de ‘buitenlandse halfgoden’. En hoewel veel buitenstaanders denken dat de atleten elkaar kennen, maakt Mahers eerlijkheid over wat er in het dorp gebeurt haar nog meer aan haar gehecht.

READ  Klonoa Phantasy Reverie Series Switch Framesnelheid, resolutie, bestandsgrootte

Iemand zei op Mahers post: “Dit is de kant van de Olympische Spelen waarvan we nooit hadden gedacht dat we ze zouden zien.”

Een ander schreef: “Ik kan er nog steeds niet over uit dat ik een LETTERLIJKE OLYMPIANS-post over flirten en eten op TikTok zie.”

Gelukkig voor degenen die van de inhoud houden, is Maher niet de enige die het heeft gemaakt. Anderen, zoals de Amerikaanse rugbyspeler Cody Melfi, de Australische duiker Sam Fricker en de Japanse schermer Kaito Straits, hebben zich ook verspreid terwijl ze een kijkje achter de schermen nemen in het Olympisch Dorp, of ze nu door de stadions toeren of specifieke voorzieningen benadrukken die toeschouwers nooit hadden. kans om tot nu toe te zien.

The Streets voegden zich ook bij anderen om hun fanbase enkele van de beroemdste atleten van de games te laten zien, waaronder Naomi Osaka en Simone Biles.

Iemand reageerde op de post van Downes: “Ik heb het gevoel dat de Olympische Spelen een enorme klasreis zijn.” Een ander zei: “Omg Olympic ppl zijn echte mensen en dat is te gek voor mij.”

Zowel Downs als Maher reageerden op gebruikers die geïnteresseerd waren in Olympiërs die TikTok gebruiken, om nog maar te zwijgen van het feit dat deze atleten een goed gevoel voor humor hebben.

“Ik zweer dat ik normaal ben”, schreef Downs bij zijn video. Maher maakte haar eigen met het bijschrift “Olympiërs zijn ook mensen.”

“Jongens, we zijn net als jullie. We zijn mensen, weet je, we zijn leuk”, zei Maher in de video. “Maar we zijn alleen goed in sport.”

READ  Mikel Arteta: Arsenal-coach "verbaasd" wedstrijd Brentford werd niet uitgesteld na uitbraak Coruna-virus | voetbal nieuws

De Amerikaanse turnster Sonny Lee en de Britse duiker Tom Daley zorgen er echter voor dat mensen het aspect van hun atletische vaardigheden niet vergeten, omdat ze video’s op TikToks hebben gedeeld met de gouden medailles die ze al met de games hebben gewonnen.

More from Madison Garrett
F348: naast combivariant nu ook een route langs N348 in beeld
De combinatievariant en de N348 variant voor de snelfietsroute F348, Waar de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *