Omarm de vereenvoudigde strategie van ISLANDERS Console Edition op Xbox en PlayStation

We zijn niet onbekend met het zien van veelgeprezen games van het ene formaat naar het andere, maar na de laatste tijd serieuze liefde te hebben opgepikt op pc en de Nintendo Switch, hebben de gestroomlijnde strategiegesprekken van GrizzlyGames en de City Builder ISLANDERS Console-editie van Coatsink de overstap gemaakt naar Xbox en PlayStation.

Het is gemakkelijk in te zien waarom ISLANDERS zoveel belangstelling heeft gekregen. Eenvoudig maar cool in artistieke stijl, met een interessante basis voor het bouwen van een stad op de achtergrond, als je op zoek bent naar een nieuwe strategietitel die net zo gemakkelijk moet zijn om in en uit te komen als urenlang, dit zou moeten voor jou zijn.

Nu beschikbaar voor aankoop en download op Xbox One en Xbox Series X | S en PS4, ISLANDERS: In de console-editie moet je kleine stadjes bouwen op de coolste eilanden. Kleurrijk en compleet met zeer gebruiksvriendelijke en intuïtieve gameplay-mechanica, GrizzlyGames geeft je de mogelijkheid om je eigen steden te bouwen en te creëren in de helft van de tijd die elke andere stad zou toestaan.

Ja, dit is verre van diep Steden: Skylines Bijvoorbeeld, maar het belooft interessant en diepgaand te worden. Het begint met je een procedureel gegenereerd eiland te geven en je in alles te duwen, van de groenste graslanden tot de droogste woestijnen en het koudste berglandschap. Van daaruit kun je naar eigen inzicht bouwwerken bouwen en plaatsen en je nederzettingen laten uitbreiden van de kleinste dorpen naar de grootste steden.

Met te bereiken doelen, te bereiken doelen en overvloedige kansen, zijn de opties hier enorm. Maar als je faalt, moet je afscheid nemen van je harde werk als je opnieuw begint.

READ  Divisive Xbox One-game keert terug naar de verkoop nadat deze eerder was verwijderd

ziet er goed uit? Nou, we dachten dat toen we de kans kregen om die te betwisten op GrizzyGames om meer te weten te komen over ISLANDERS: Console Edition en hoe het een thuis vond op Xbox en PlayStation, we die kans volledig aangrepen. Lees ons exclusieve interview met het team als het later op de dag uitkomt.

Van daaruit denken we dat je bij aankoop wordt verkocht en dit is waar een bezoek aan de Xbox- en PlayStation Stores van pas komt. U vindt ISLANDERS: Console-versie beschikbaar voor: £ 4,19 in de Xbox Store. Houd ons de komende dagen ook in de gaten voor onze volledige recensie. Natuurlijk kun je het op Switch spelen en Computer via Steam heel.

Spelbeschrijving:

ISLANDERS: Console Edition is het veelgeprezen eenvoudige strategiespel over het bouwen van steden op kleurrijke eilanden. Nu beschikbaar op consoles. Verken een eindeloos aantal nieuwe, steeds veranderende landen, breid je nederzettingen uit van uitgestrekte dorpen tot uitgestrekte steden en geniet van de relaxte sfeer. In ISLANDERS: Console Edition begin je met een whiteboard en een klein aantal eenvoudige gebouwen. Je doel is om elk eiland te vullen en te verrijken met je creaties, en nieuwe gebouwen te ontgrendelen naarmate je verder komt door de maximale score te behalen. Punten worden verdiend door elk gebouw zorgvuldig te plaatsen, rekening houdend met de omgeving, zoals duidelijke toegang tot natuurlijke hulpbronnen en ervoor te zorgen dat de toegang niet wordt geblokkeerd. Als je klaar bent, kun je naar een nieuw land reizen en onderweg verbazingwekkende nieuwe omgevingen voor eilandbewoners verkennen, terwijl je grotere en uitgebreidere constructies bouwt. Hoe meer je bouwt, hoe hoger je score en je zult de grotere stad kunnen zien voordat je in nog een ronde opnieuw begint.

READ  Ghostwire: Tokyo uitgesteld tot begin 2022 op PS5, 2023 op Xbox
Written By
More from Vanessa Hale

Word een ruimtepiraat in Madness Drinks op Xbox One en Xbox Series X | S.

Campagne voor één speler? Rekening. Tonnen geweren? Rekening. Speciale power-ups? Rekening. Hordes...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *