We bereiden je voor op de wedstrijd Nebraska v Illinois op zaterdag in de kolom 3-2-1 deze week.

We bereiden je voor op de wedstrijd Nebraska v Illinois op zaterdag in de kolom 3-2-1 deze week.

1 – Scott Frost en de Huskers zijn gesloten

Scott Frost zette de toon voor maandag. Hij zat opgesloten en concentreerde zich op Illinois. Kort en nauwkeurig.

De aanpak van Frost maandag leidde tot veel discussie. De waarheid is dat Frost klaar is om te spelen. Er valt op dit moment niet veel te zeggen. Iedereen begrijpt wat de opener van dit seizoen in Illinois in het grote geheel betekent.

Evenmin werd deze week een schets vrijgegeven, waardoor een groot deel van de nevendiscussie over “deze speler” of “die speler” werd geëlimineerd.

Als je geen diepe blauwdruk geeft voor je eerste gameweek, is het erg moeilijk om veel nieuws uit een persconferentie als maandag te halen, vooral wanneer Frost nergens over sprak.

Laten we zaterdag afronden en zien wat maandag komt met op weg naar de Fordham-wedstrijd.

2 – De Big Ten, ACC en PAC-12 worden opnieuw geraakt in de SEC en ESPN

Hoe ziet de nieuwe alliantie voor de Big Ten-, ACC- en PAC-12-conferenties eruit? niemand weet.

Maar wat we wel weten, is dat dit een tegenslag was bij ESPN en de SEC. De ESPN Securities and Exchange Commission probeerde een sterke zet te doen om de controle over het universiteitsvoetbal over te nemen door onmiddellijk de play-off met 12 teams te starten en ESPN vervolgens de controle te geven over alle elf stukken van de playoff-aandelen in ruil voor hun biedingen.

Dit vertraagt ​​nu de zaken en zorgt ervoor dat het oorspronkelijke contract met vier teams dat loopt tot 2025 het helemaal haalt voordat er drastische wijzigingen in de play-offs worden aangebracht.

READ  Coronavirus pauzeert voetbalactiviteiten in Maryland, annuleert wedstrijd Ohio State

Het zorgt er ook voor dat FOX, CBS en NBC de kans hebben om op 12 teams te bieden om meerdere netwerken toe te laten tot het evenement en niet om ESPN/ABC de volledige controle te geven.

Ik hou ook van het idee om de Big Ten elk jaar te laten vallen en terug te gaan naar acht competitiewedstrijden voor één ACC-game en één PAC-12-game. Dit is een overwinning voor iedereen. Dit zorgt voor boeiendere matches en elimineert een aantal Big Ten-crossover-games die de naald niet echt bewegen.

3 – Zaterdag is er een raadswedstrijd aan beide kanten

We weten dit: Nebraska heeft geen idee wat Illinois hen zal brengen, en tot op zekere hoogte weet Illini ook niet wat de Huskers zullen doen. Beide teams zullen een nieuwe look en rimpels hebben die nog nooit eerder zijn gezien.

Kunnen Frost en zijn staf zaterdag onderweg de nodige aanpassingen doen? Dit wordt uiteindelijk een van de grootste evenementen in deze game.

Ik verwacht ook dat Frost naar buiten zal komen met een aantal aanvallende looks en formaties die hij nog niet eerder heeft gezien. Het zal interessant zijn hoe Brett Bielima en zijn team zich daaraan aanpassen, aangezien hij voor het eerst zijn nieuwe verdedigende 3-4-reeks doorbreekt.

1 – Wie begon achteruit te rennen?

Wie gaat Nebraska daarheen rijden in zijn eerste comeback-game? Ik denk dat we voor de meeste kampen dachten dat eerstejaars Gabe Irvine de favoriet was, maar onlangs is er een grote druk geweest voor eerstejaars Sivion Morrison in het tweede jaar. Over de overdracht van USC Markese Stepp is nog discussie.

READ  Texas A&M vs Arkansas Voorspelling, Game Preview, Lijnen, Hoe te kijken

Daarmee blijf ik de originele Irvine kiezen. Was er ooit een eerstejaars die het seizoen terug begon voor de Big Red? Ik kan me niets herinneren. Spelers als David Horne en Ahman Green kregen duidelijk hun start in hun echte eerste jaar, maar niet de opening.

2 – Hoe verbeterd zijn de speciale teams?

Hoe zullen de speciale teams van Nebraska zaterdag spelen? Hoeveel beter zullen ze zijn in 2021?

Ik denk dat alleen al het krijgen van een trap die de bal in de eindzone kan brengen, een heel eind zou zijn in het begin van het spel. Ik verwacht ook veel verdedigende frontliniespelers in deze eenheden.

Je kunt speciale teams niet langer behandelen als een manier om spelers te laten profiteren van de regel van vier wedstrijden van het roodhemd en ervaring op te doen. Elke arena telt in de Big Ten. Hij moet de beste spelers zijn die er zijn.

Ik denk dat je zaterdag een zelfverzekerde en agressieve versie van de Nebraska-verdediging zult zien.

Daarmee verwacht ik dat u getuige zult zijn van ten minste twee gedwongen staatsgrepen tegen Illinois.

Sean Callahan is te bereiken op: [email protected] Het is elke dag te horen om 6.45 uur en 17.05 uur. Grote Rode Radio 1110 KFAB In Omaha tijdens het voetbalseizoen. Het is ook te zien op KETV-kanaal 7 in Omaha tijdens de herfst en verschijnt elke week op NET’s Big Red Wrap-Tuesday’s om 19.00 uur.

More from Madison Garrett

Het spelwinnende spel van Cardinals tegen DeAndre Hopkins was niet voor hem bedoeld

De Arizona Cardinals, quarterback Kyler Murray en ontvanger DeAndre Hopkins waren het...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *