OMEN, Kayzr en RTM Games Week organiseren een ‘online LAN-party’ met epische prijzen

VOORTEKEN, Kayzr in RTM Games Week hebben de handen ineengeslagen om een ​​online alternatief te organiseren voor de LAN party die dit jaar zou plaatsvinden tijdens DreamHack Rotterdam in Rotterdam Ahoy.

Onder de vlag van RTM Games Week worden de mogelijkheden om gamers verbonden te houden voortdurend onderzocht. Daarom heeft RTM Games Week besloten om door te gaan met een online alternatief voor de LAN Party. De Omen LAN-feest biedt drie dagen online speelplezier.

Niveaus en games

Met verschillende niveaus van competities is er voor elk wat wils: de mastercompetities (met een prijzenpot van € 7.500), de geavanceerde competities (met geweldige hardwareprijzen verstrekt door OMEN) en verschillende leuke competities waaraan gamers kunnen deelnemen om loterijprijzen te winnen . of om voor de lol te kijken. Er is plaats voor zo’n 2.000 gamers die 48 uur lang kunnen deelnemen aan verschillende competities op verschillende niveaus. Dit zijn de spellen die op de verschillende niveaus worden gespeeld:

  • Serie A, mastercompetities: Counter-Strike, League Of Legends en Hearthstone
  • Serie B, geavanceerde competities: Fortnite, League of Legends, Valorant
  • Serie C, leuke competities: Brawlstars, Fall Guys, FIFA

Datum en beschikbaarheid

Van OMEN LAN-feest vindt nu plaats van 27 t / m 29 november. Fans van gaming en esport kunnen drie dagen lang wedstrijden spelen op verschillende niveaus. De OMEN LAN Party wordt mogelijk gemaakt door Kayzr, het populairste online esportplatform in de Benelux.

Tickets voor het evenement zijn al in de verkoop. Het is verplicht om een ​​kaartje te hebben als je gaat deelnemen aan de master- of geavanceerde competities. Tickets voor de OMEN LAN Party zijn nu te koop voor 20 euro via Ticketmaster.nl. Tickets zijn beperkt tot één per persoon.

READ  Pay-To-Win (P2W) -games worden steeds duurder door de opkomst van NVT's

Written By
More from Aubrey Mason

Verbod op vluchten van 6 steden naar Kolkata verlengd tot 31 juli

Coronavirus: De vliegbeperkingen van zes steden naar de luchthaven van Kolkata zijn...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *