Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings) update – week 44

In de laatste week van oktober zijn voor verschillende apparaten beveiligingspatches uitgebracht. We moeten wachten op volgende week, want dan komt de november-patch uit.

Lees verder na de advertentie.

Het Android-beveiligingsupdate-overzicht van week 44 – 2020

Dagelijkse likes Android Planet u kent smartphones die een update krijgen. Het gaat meestal om toestellen die een versie-update krijgen, bijvoorbeeld wanneer ze worden geüpdatet naar Android 9.0 (Pie), Android 10 of later Android 11.

Hiervoor hebben we het Android 9.0 update-overzicht, Android 10 update-overzicht en Android 11 update-overzicht gemaakt. In deze artikelen kunt u zien of en wanneer uw apparaat wordt bijgewerkt. Bekijk ook ons ​​belangrijkste overzicht van beveiligingsupdates. U controleert meteen totdat uw apparaat minimaal beveiligingspatches ontvangt.

Maar laten we Android-beveiligingsupdates niet vergeten. Deze voegen geen nieuwe functies toe, maar houden zaken als adware en malware op afstand. Fabrikanten rollen deze updates het hele jaar door uit, waarna we ze verzamelen in dit wekelijkse overzicht. Staat je smartphone in onderstaande lijst, maar heb je de update nog niet ontvangen? Maak je geen zorgen. Het kan enkele dagen tot weken duren voordat alle exemplaren van een model zijn bijgewerkt.

Eer

Een kleine update voor de Honor 20 van de Chinese fabrikant is nu klaar.

  • Eer 20 – September 2020 beveiligingsupdate

LG

De update van september is beschikbaar voor download voor de V40 ThinQ van LG.

Nokia

Nokia heeft voor een aantal toestellen de laatste update klaarliggen, zodat deze volledig up-to-date zijn. Dit omvat de luxe Nokia 9 PureView.

OnePlus

De 7T-serie van OnePlus kan worden bijgewerkt naar de patch van september.

READ  Nieuwe 'Plague Inc.' update: bestrijd het virus in plaats van het te verspreiden

Samsung

Het updatenieuws van de week is voor Samsung. Je kunt de Galaxy S7 en S7 Edge updaten met de beveiligingsupdate vanaf september. Heel goed nieuws, want het toestel is ruim vier jaar geleden uitgebracht. Daarnaast is Samsung ook de eerste met de november-patch. Je kunt het downloaden op de Z Fold 2.

Samsung Galaxy Z Fold 2

Xiaomi

Deze week is er ook een update beschikbaar voor verschillende Xiaomi-smartphones.

Controleer de smartphone

Staat uw apparaat er niet tussen? Welke kan. Fabrikanten brengen het hele jaar door updates uit, dus misschien is uw apparaat er de volgende keer. En zelfs als uw smartphone op de lijst staat, moet u wellicht nog even geduld hebben. Het duurt meestal een paar dagen tot een week voordat een Android-beveiligingsupdate op alle apparaten is uitgerold.

Houd Android Planet in de gaten voor het volgende overzicht. Download bijvoorbeeld het gratis app voor je smartphone. Over deze serie gesproken: dit overzicht maken we samen met jou, de lezer. Ziet u uw apparaat niet in het overzicht, maar heeft u een update ontvangen? Laat het ons weten in de comments, dan voegen we het toe.

Stefan, René, WJ en Dennis bedankt voor het doorgeven van de updates!

More from Madison Garrett
Raketten vs. Pelikanen – Game Preview – 9 februari 2021
Houston Rockets (11-12, 10e op Western Conference) versus New Orleans Pelicans (10-12,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *