Omroepen pakken snelheid aan bij Nightmare Phasmophobia Race for Charity

Als je Phasmophobia hebt geproefd tijdens de Done Quick Summer Games, heb je geluk. Dames sprint groep fatale frame Als gastheer van de jaarlijkse Flame Fatales Marathon met Summer Games Done Quick van 21 tot en met 27 augustus, leidt de Phasmophobia Speed ​​Race het evenement. Het gaat ook iets verder dan SGDQ speedrun. De Flame Fatales zweren dat ze elk % zullen rennen – op Nightmare-moeilijkheidsgraad.

Tijdens het evenement in juni probeerden sprinter Brossentia en hun groep alle kleine Phasmophobia-kaarten zo snel mogelijk te wissen, maar niet noodzakelijk in de Nachtmerrie-modus.

Ik heb nooit de moeilijkheid van een nachtmerrie durven ervaren, en met een goede reden. Lange jachtpartijen, gebrek aan voorbereidingstijd en geesten die veranderen waar je naar kijkt, zijn slechts enkele van de factoren die de moeilijkheid vergroten. Ondanks dat ik een jaar lang regelmatig het spookspel speel, mix ik Onis nog steeds routinematig met een spijkerbroek. Het is eigenlijk een recept voor een ramp voor mij, maar ik kan niet wachten om Flame Fatales het te zien aanpakken.

De meeste snelheidsracers die Nightmare-kaarten uitproberen, zoeken meestal naar perfectie, of 100% werkendwat meestal tussen de zes minuten duurt op kleinere kaarten tot 10 minuten voor meer doolhof, zoals een gevangenis.

De Flame Fatales-evenement Het bevat ook Mario Kart 8 Deluxe, Pokemon Legends: Arceus en Stardew Valley. De opbrengst gaat naar de Malala Trust om veilig onderwijs van hoge kwaliteit voor meisjes over de hele wereld te helpen verzekeren. De groep zal ook een Frost Fatales-evenement organiseren zodra de winter komt.

READ  Star Wars Battlefront 2 (Original Edition) krijgt een nieuwe patch en spelers ... zijn ze niet blij?

Een recente truckupdate en fixes voor de plaatsing van items zouden het gemakkelijker moeten maken om plannen te maken voor de Flame Fatales en voor jou heb je alle hulp nodig die je kunt krijgen als je de nieuwe enge geest van Deogen tegenkomt. Je kunt deze dode echt zien door naast het daglicht te verschijnen dat je achtervolgt, wat net zo eng is als ik kan doen.

Written By
More from Max Mcgee
Call of Duty: Vanguard lanceringstijd bevestigd
Activision Blizzard heeft precies onthuld wanneer je Call of Duty: Vanguard op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *