onder ons: deze game heeft PUBG Mobile verslagen om de meest gedownloade mobiele game van Q3 2020 te worden

De meest gedownloade mobiele game van dit jaar is dat misschien niet PUBG Mobile of Fortnite. Het is een relatief minder bekende mobiele game genaamd Onder ons, dat de meest gedownloade smartphonegame van Q3 2020 is geworden, volgens een rapport van Sensortoren.
Among Us stond bovenaan de lijst met meest gedownloade games in Q3 2020 in zowel Google Play Store als Apple App Winkel.
Among Us is ontwikkeld door de Amerikaanse gamestudio InnerSloth. Het is een multiplayer-game die online of via lokale Wi-Fi met 4-10 spelers kan worden gespeeld.
In het spel is het doel, volgens de beschrijving van de website, om “je ruimteschip bij elkaar te houden en terug te keren naar de beschaving. Maar pas op … er kan een buitenaardse bedrieger aan boord zijn! Een bemanningslid is vervangen door een parasitaire shapeshifter. Hun doel is om de rest van de bemanning uit te schakelen voordat het schip thuiskomt. De bedrieger zal het schip saboteren, door ventilatieopeningen sluipen, bedriegen en anderen in de val lokken om anoniem te blijven en de bemanning doden. ”
Terwijl iedereen het schip opknapt, kan niemand praten om de anonimiteit te bewaren. “Zodra een lichaam is gemeld, zal de overlevende bemanning openlijk debatteren over wie zij denken dat ‘The Impostor’ is. Het doel van deze Impostors is te doen alsof ze lid zijn van de crew. Als deze bedriegers niet worden weggestemd, gaat iedereen terug naar het handhaven van het schip totdat een ander lichaam wordt gevonden. Als The Impostor wordt weggestemd, wint de bemanning ”, aldus de beschrijving.

READ  5 gratis apps om te downloaden vóór Earth Day om u te helpen uw groene doelen te behouden
Written By
More from Eda Greene
Tips voor het downloaden van uw rijbewijs naar uw smartphone
door Benson | Geplaatst: 26 augustus 2021 15:572021-08-26T15:57:57+5:302021-08-26T15:57:57+5:30 het volgende Het is...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *