Hands-on PS5-beelden pronken met Devil May Cry, Godfall en meer

De PS5 komt al meer dan een maand niet uit, maar de Japanse YouTube-maker Pocky Sweets was een gelukkige speler die er al een te pakken had, en hij toonde nieuwe gameplay in een video. We zien niet alleen een uitgebreide blik op enkele van de opstartgames van het systeem, maar we zien ook hoe groot de console werkelijk is.

Verticaal in de video geplaatst, had het YouTube Gaming-team de console bovenop een tafel zodat het gemakkelijker te zien zou zijn, maar we zijn ook niet helemaal zeker of het in het entertainmentcentrum zou passen waar de televisie was. Mogelijk moet u een aantal dingen verplaatsen om uw systeem in uw opstelling te laten passen. Terwijl de Xbox-serie X is ook een grote machine, hij is niet zo groot als de PS5 en is helemaal plat aan de zijkanten. Dit zou het een beetje gemakkelijker moeten maken om in een bestaande opstelling te passen.

De eerste game die in de video wordt getoond, is Astro’s Playroom, die vooraf op elke PS5 is geïnstalleerd. De 3D-platformgame is ontworpen om de unieke eigenschappen van de controller te laten zien, en de structuur lijkt erg op Super Mario 64. De versie die we krijgen zal geen simpele demo zijn: het is eigenlijk een volledige game die enkele uren in beslag zal nemen. Gebieden hebben een thema zoals de PS5 zelf, inclusief een sectie met een gigantische ventilator. We horen (of horen niet) dat de PS5 is verrassend stilook.

Pocky Sweets mocht ook Godfall uitproberen, een ander lanceringsspel dat de eerste game was die expliciet werd aangekondigd voor PS5. De “looter-slasher” ziet er erg indrukwekkend uit terwijl hij op de console rent, met deeltjeseffecten die vliegen als elk zwaard landt. In plaats van gewoon in een gevecht te belanden, kun je ook je schild als Captain America gooien om vijanden naar een gunstige positie te lokken.

READ  De uitgever van Sinking City verdedigt zijn beslissing om een ​​"geremasterde" versie van het spel op Steam te zetten

Een andere YouTuber, Sanninshow, mocht Devil May Cry 5: Special Edition uitproberen. We hebben in deze beelden geen enkele gameplay van Vergil gezien, maar het liet wel zien hoe soepel de actie zal zijn op het krachtigere systeem. Op PS5 geeft de DualSense-controller je ook weerstand via de triggers wanneer Nero zijn Red Queen-zwaard omhoog laat draaien. De game heeft ook een versterkte 120FPS-modus op PS5.

De controller kan een kleine aanpassing vergen voor Japanse spelers als deze nauwkeurig is voor het productiemodel. De X- en cirkelknoppen zijn verwisseld om overeen te komen met de wereldwijde versie. Het is even wennen, zoals proberen om tussen de Nintendo Switch en Xbox One te gaan. Op een gegeven moment moeten we deze echt op alle systemen verenigen.

De PlayStation 5 komt op 12 november uit, twee dagen later Xbox-serie X en Xbox-serie S. Alle games die hier worden genoemd, zijn beschikbaar bij de lancering, en Devil May Cry 5: Special Edition wordt ook uitgebracht op Xbox Series X / S. De grootste exclusieve PS5-lancering, Demon’s Souls, is nog steeds niet door iemand buiten de ontwikkelaar gespeeld.

GameSpot kan een commissie krijgen uit winkelaanbiedingen.

More from Madison Garrett
Tekenen met 3D-pennen, virtual reality-workshops en digitale boeken lezen. Bibliotheek Steenwijk organiseert digitale dag
Bibliotheek Steenwijk. Foto: Martijn Bijzitter De Bibliotheek Steenwijk organiseert op donderdag 14...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *