Onder ons was de zevende grootste wedstrijd van het kwartaal

Onder ons kost vijf dollar op Steam, en gratis op mobiel. Het werd gemaakt door een klein team, gelanceerd in 2018, en bestond bijna volledig in het ongewisse gedurende de meeste van de twee jaar sinds de release. Nu wordt het gespeeld door streamers, politicien gewone gamers, en volgens een nieuw rapport is het de zevende grootste game van het kwartaal waarin het groot werd.

Among Us bereikte het zevende hoogste aantal spelers onder console- en pc-spelers in de drie maanden van juli tot september, volgens Mat Piscatella van analistengroep NPD. 69% van die spelers (nice) was onder de 24. (De ontwikkelaars hebben af ​​en toe verstrekte grafieken laten zien hoe de cijfers ook over pc en mobiel worden verdeeld.)

NPD houdt voornamelijk verkoopgegevens bij in de VS, en dit kwartaal vertegenwoordigde de hoogste kwartaaluitgaven aan videogames in de geschiedenis. $ 11,2 miljard werd dit kwartaal uitgegeven aan videogames in de VS, een stijging van 24% ten opzichte van dezelfde periode in 2019. De best verkochte game van de reeks was NBA 2K21, gebaseerd op de verkoop in dollars – en dat is niet eens het geld dat 2K binnenhaalt op microtransacties.

NPD noemt ook Modern Warfare, Fortnite, Madden, Marvel’s Avengers, Minecraft en de Tony Hawk-remakes onder de best-sellers van het kwartaal. Uiteraard stonden ook enkele exclusieve consoles, waaronder Animal Crossing, Ghost of Tsushima, Paper Mario en Super Mario 3D All-Stars, op de lijst.

Als je op zoek bent naar meer spellen zoals Among Us, maar verwacht niet dat ze het succes van deze titel binnenkort zullen evenaren.

READ  Nate Watson, Jared Bynum is genoemd naar het All-Big East 2. Team

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *