Phasmophobia beta-update zorgt ervoor dat hanen “jagen als andere geesten”

Omdat Phasmophobia aanwezig blijft in Steam Early Access, worden er regelmatig updates voor het survival- en horrorspel aangeboden die de gameplay aanpassen en bugs uit de wereld helpen, met enkele recente patches waardoor je andere spelers niet in kamers kunt opsluiten en levenskwaliteit kunt toevoegen. . Nu is er een nieuwe patch verwijderd voor de experimentele architectuur van de survivalgame die – onder andere – de manier verandert waarop een type fasmofobie werkt.

De laatste bètaversie-notities op het Twitter-kanaal van de indiegame luidden: “Banshees zal nu op andere geesten jagen en elke speler aanvallen als hun doelspeler buiten is.” Het is dus alsof in plaats van een enkel aangepast doelwit na te jagen en niet te stoppen of van doelwit te veranderen totdat de gekozen speler is uitgeschakeld – zoals dit type geest doet – de geest zich nu zal gedragen zoals andere spoken, en anderen zal achtervolgen terwijl het gekozen doelwit is. is buiten. Dus misschien moeten andere spelers na deze wijziging extra aandacht besteden aan de rondzwervende indiscreties.

De andere spelende schijf in de nieuwe patch past de afbeeldingsbonus van $ 50 voor een game aan en verandert deze in “$ 50 bonus totaal op meerdere games”.

Wat betreft bugfixes, de nieuwste bèta-update van Phasmophobia 11 brengt een andere oplossing, die problemen aanpakt van een defecte muur in de kaart van de school boven en dingen die uit de kelder vallen op veel gamekaarten, tot hikken met betrekking tot geluid en raamafdrukken. Op de verkeerde plaats. Je kunt de volledige opmerkingen hieronder bekijken.

Als je een fan bent, bekijk dan zeker de effecten van Phasmophobia en Phasmophobia ouija schilderijen Terwijl je hier bent.

READ  Redfall brengt Dishonored dev's "onderscheidende gameplay" naar FPS-games

Written By
More from Max Mcgee

Celeste en nog eens twaalf games komen binnenkort naar Xbox Game Pass en Xbox Game Pass voor pc

Binnenkort zal een enorme golf aan games speelbaar zijn voor console en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *