Ondernemer Oostrand Dronten neemt het voortouw op nieuw fietspad

Een groot aantal van 21 ondernemers uit de oostrand van Dronten die samen het initiatief De Nieuwe Fietsroute bedachten. Foto: Jack Decker

Dronten heeft een nieuw, rijker fietspad. Een initiatief van ondernemers uit de oostrand van Dronten. Het fietspad gaat zaterdag 14 mei om 10.00 uur feestelijk open in het Torenbosje aan de Oudebosweg 41A. Het startsein wordt gegeven door Bianca Rosenbaum, de lokaal en internationaal bekende inline skater en marathonschaatser.

Bij Oostrand van Dronten zijn ze in volle gang. Met meer dan 20 bedrijven in Oostrand, samen met Dronten geeft je de ruimte Hij maakte een plan om Oostrand van Dronten te promoten. Onze regio heeft veel te bieden, er zijn mooie diverse bedrijven gevestigd en er is veel toeristisch (agrarisch) te beleven”, zegt Theo Hogendoorn, een van de initiatiefnemers en eigenaar van brouwerij Artemis.

Drie manieren thema

Speciaal voor fietsers is daarom het fietspad Oostrand Dronten ontwikkeld, ideaal om de omgeving nader te verkennen. U kunt van het ene knooppunt naar het andere gaan en er uit één kiezen Drie thematische manieren ik

Je vaart door de oudste Drontense bossen, over dijken en stranden, door (semi)open Arctische landschappen met akkers, boomgaarden en veeboerderijen. Er zijn schattige boerderijwinkels, een unieke kaasboerderij met een rijke historie, een sfeervolle pluktuin met theekas en verse melktap, een ambachtelijke brouwerij met terras, vleesveehouderijen, maar ook kleinere privé campings en sfeervolle restaurants met diverse terrassen .

Fietsroutes zijn op drie manieren verbonden met het “oude” land: via de fietspont naar Nunspet, de oude Elburgerbrug naar Elburg en de fietstransfer van Reevesluis naar Kampen.

Dronten geeft je de ruimte

werkgelegenheid Drontengavejederuimte.nl/oostrand-van-dronten Je ziet precies wat de track te bieden heeft en je kunt de track downloaden. Fietsroutes zijn ook verkrijgbaar bij deelnemende bedrijven, gemeentehuizen en VVV’s in de omliggende steden. Deelnemende ondernemers zijn te herkennen aan de gemeenschappelijke Ostrand-standvlag.

Bij de opening worden 50 leuke tassen met gave cadeaus en kortingsbonnen van alle Oostrand ondernemers uitgedeeld aan de aanwezigen.

READ  Initiële vaccinatiecertificaten zijn beschikbaar om te downloaden
More from Madison Garrett
CyberArk: Beperkte zichtbaarheid van gebruikersactiviteiten zorgt voor onnodige risico’s
Organisaties lopen nog steeds het risico van beperkte zichtbaarheid van gebruikersactiviteit tijdens...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *