OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Limited Edition aangekondigd

OnePlus 8T Cyberpunk 2077 limited edition teaser

  • OnePlus heeft de OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Limited Edition-telefoon aangekondigd.
  • Het apparaat gaat vanaf 9 november in de voorverkoop.

OnePlus heeft onlangs de OnePlus 8T in China en er was een verrassende aankondiging op het evenement die we niet hadden verwacht. Het bedrijf werkt samen met de Poolse videogame-ontwikkelaar CD Projekt Red voor een speciale Cyberpunk 2077-editie van de OnePlus 8T.

OnePlus toonde stukjes van de aanstaande OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Limited Edition tijdens het lanceringsevenement in China voor de telefoon. Het is echter moeilijk te zeggen wat er zo speciaal is aan de telefoon. De afbeelding die OnePlus op het podium presenteerde, toont een telefoon met gele Cyberpunk-achtige randen. We weten niet zeker of dit slechts een grafische weergave is op basis van het thema van de aankomende game of dat de telefoon echt coole gele randen of randen heeft die oplichten met de kleur.

Wat we wel weten, is dat deze speciale Cyberpunk 2077-versie van de OnePlus 8T vanaf 4 november in de voorverkoop verkrijgbaar is. Dat is slechts een paar weken voor de lancering van de game op 19 november. OnePlus plaatste ook een videoteaser voor de telefoon op zijn Weibo-account. Je kunt het hieronder bekijken.

Dit is niet de eerste keer dat OnePlus een vlaggenschip-telefoon in een speciale editie heeft uitgebracht. We hebben eerder gezien dat het bedrijf samenwerkte met McLaren, Star Wars en Marvel om telefoons met opvallende ontwerpen uit te brengen. Dit is echter de eerste keer dat OnePlus samenwerkt met een gamestudio voor een versie van zijn vlaggenschiptelefoon.

READ  Twitter Shelves Threaded Antwoorden en Prototype-app

Tijdens de aankondiging van de telefoon zei Pete Lau, CEO van OnePlus (automatisch vertaald) dat het ontwerp een hoge mate van coördinatie vergde met het CD Projekt Red-team. Lau heeft beloofd na twee weken meer details te onthullen.

Voor wat het waard is, verwachten we enkele speciale gamefuncties te zien op de OnePlus 8T Cyberpunk 2077-editie. Het zou voor OnePlus ook logisch zijn om de processor van de telefoon te upgraden naar de Snapdragon 865 Plus en / of meer RAM of opslag te leveren voor een prestatieverbetering. Helaas is er nog geen bericht van het bedrijf over de kwestie.

We hebben contact opgenomen met OnePlus voor meer informatie over de OnePlus 8T Cyberpunk 2077-editie. We zullen dit artikel bijwerken wanneer en als OnePlus op onze vraag reageert. In de tussentijd kunt u onze recensie van de OnePlus 8T hier.

De volgende: OnePlus 8T vs Google Pixel 5 – Welke betaalbare 5G-telefoon moet je kopen?

Written By
More from Lesley Curry

Oculus Quest 2 Cyber ​​Monday-deals: hier is waar te kopen

Oculus Quest 2 Cyber ​​Monday-deals zijn moeilijk te verkrijgen, omdat de meeste...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *