OnePlus brengt de zelfstandige Clipt-app voor iedereen uit

OneLab, de innovatiehub voor het merk OnePlus, heeft een nieuwe app uitgebracht. Met de Clipt-app kun je afbeeldingen, tekst en dergelijke van je klembord naar andere apparaten overbrengen.

Clipt is de nieuwe app van OneLab

OneLab is een innovatieve divisie van OnePlus die wordt geleverd met leuke en plezierige apps en tools. Het is een tegenhanger van wat Google doet met het Creative Lab. Het eerste project is nu een feit en zal “Clipt” heten. Met deze applicatie kunt u uw klembord overbrengen tussen verschillende apparaten, vanaf verschillende besturingssystemen. Evenzo is de komst van Apple iOS gepland.

Clipt zou het gemakkelijk moeten maken om afbeeldingen, bestanden en tekst over te dragen tussen apparaten. Het zou een handiger alternatief moeten zijn voor e-mail, self-messaging of cloudopslag. Het effect is enigszins vergelijkbaar met Pushbullet. In de Android-app moet je de gekopieerde tekst plakken, en vervolgens kun je deze bijvoorbeeld naar je computer sturen. Sinds Android 10 hebben apps niet automatisch toegang tot wat er op uw klembord staat. Clipt gebruikt uw Google Drive-opslag om bestanden te delen. Dit zal geen enorme database zijn, aangezien alleen de laatste tien worden bewaard en de rest automatisch wordt verwijderd. Om deze link in te schakelen, moet u de rechten om dit te doen accepteren. Er worden geen gegevens opgeslagen op OnePlus-servers.

Om de service op uw computer te gebruiken, kunt u Uitbreiding Downloaden naar Google Chrome. De app zelf is niet alleen beschikbaar voor OnePlus, maar is ook breed beschikbaar op Android-toestellen.

Klept
Klept
More from Madison Garrett

OnePlus 8 en 8 Pro ontvangen beveiligingspatches voor oktober

OnePlus sluit de eerste week van november af door de beveiligingspatches van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *