Disney brengt twee Lucasfilm-klassiekers naar de Nintendo Switch

Disney brengt volgende maand een paar populaire games naar de Nintendo Switch in de vorm van Lucasfilm Classic Games: Zombies Ate My Neighbours en Ghoul Patrol! De compilatie lijkt op dezelfde manier te zijn gedaan als Disney Classic Games: Aladdin and the Lion King, Tonen Zombies hebben mijn buren opgegeten En de Ghoul Patrol In één pakket samen met de Museumgalerij, die visualisaties en interviews met gamemakers buiten de Wii Virtual Console zal bevatten, is geen van deze games in een ander formaat gepresenteerd, dus de compilatie zou een opwindende advertentie moeten zijn voor fans van de oude school!

Op dit moment is het onduidelijk of de ophaler fysieke toestemming zal krijgen. Josh Fairhurst, eigenaar van Limited Run Games, ging naar Twitter om zijn enthousiasme over de aankondiging te delen, maar gaf snel aan dat hij alleen maar blij is dat meer spelers de kans krijgen om uit te checken. Ghoul Patrol, Dus fans moeten nog niets aannemen. De verzamelversie van de uitgever zou echter erg spannend zijn!

Voor degenen die niet bekend zijn met games, Zombies hebben mijn buren opgegeten Het werd voor het eerst uitgebracht in Super Nintendo en Sega Genesis in 1993. Ghoul Patrol, Het vervolg op de game, die in 1994 exclusief voor Super Nintendo werd uitgebracht. Beide games geven de helden van Zeke en Julie de opdracht om hun buren te redden van bedreigingen van monsters, waaronder zombies, vampiers, weerwolven en meer. Elk van de spellen biedt twee lokale samenwerkingsverbanden en collecties zullen memorisatie en prestaties bevatten.

Zombies hebben mijn buren opgegeten Het spel werd in 1993 uitgebracht en het zal interessant zijn om te zien of de game en zijn volgers vergelijkbare bijval zullen krijgen bij hun release op Switch of niet. Het is lang geleden dat de game uitkwam, maar SNES en Sega Genesis hebben heel veel geweldige games gehost die er nog steeds onsterfelijk uitzien. Nintendo Switch-spelers krijgen de kans om de tijd voor zichzelf te ontdekken Lucasfilm Classic Games: Zombies Ate My Neighbours en Ghoul Patrol Komt uit op 29 juni.

Ben je een fan Zombies hebben mijn buren opgegeten? Je hebt de kans om te spelen Ghoul Patrol? Laat het ons weten in de comments of deel je mening rechtstreeks op Twitter op Sluit een tweet in Om over games te praten!

[H/T: Nintendo Everything]

READ  Tbc-vaccin kan het coronavirus helpen bestrijden, suggereert onderzoek
Written By
More from Aubrey Mason

LineageOS 16.0 arriveert voor Pixel 2 en 2 XL, 17.1 komt binnenkort voor meer Pixel-telefoons

Het is waarschijnlijk een tijdje geleden dat de meesten van jullie zelfs...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *