OnePlus voert het ultrabrede spel op met zijn 50-megapixelcamera

Sony IMX766-serie OnePlus 9

  • OnePlus heeft bevestigd dat de OnePlus 9-serie een 50MP ultrabreed camera zal bevatten.
  • Het lijkt erop dat de camera ook freeform-lenstechnologie zal gebruiken om vervormingsvrije ultrabrede opnamen te maken.

De OnePlus 9-serie Het is gepland om op 23 maart te worden onthuld en de Chinese fabrikant is begonnen met het onthullen van meer details over de telefoons. Nu heeft OnePlus onthuld dat ten minste één van de telefoons (vermoedelijk een Pro) zal worden uitgerust met een 50 MP Ultra Wide Camera.

House of Law Bevestig op Twitter De OnePlus 9-serie wordt uitgerust met een 50 MP Ultra Wide Camera IMX766. Toegevoegd in prof Tweet-up Deze ultragroothoekcamera levert ook opnamen zonder vervorming. Dit komt waarschijnlijk door de vrije-vormlenstechnologie waarvan het bedrijf eerder deze week bevestigde dat het zal gebruiken.

Lau heeft twee ultrabrede foto’s geplaatst, een met een conventionele ultrabrede opname en de andere met een momentopname van de OnePlus 9 Ultra Wide (R) -serie. Bekijk ze hieronder.

Het zal niet de eerste telefoon zijn met een IMX766 camerasensor, aangezien de Oppo Reno 5 Pro Plus (beschikbaar in China) deze sensor als hoofdcamera gebruikt. De sensor biedt echter een formaat van 1 / 1,56 inch en Het zei Het bevat micronpixels, waardoor het op papier minder indrukwekkend is dan Samsung Isocil GN2 50 megapixel sensor. Maar het zou nog steeds een upgrade moeten zijn die hoger is dan de 48-megapixel IMX586 die wordt gebruikt in OnePlus 8 ProDe camera is ultrabreed en heeft een sensorgrootte van 1/2 inch en 0,8 micron pixels.

OnePlus ook Eerder deze week bevestigd Het introduceert de Sony IMX789-sensor voor de hoofdcamera en zegt dat dit de grootste sensor in de OnePlus-telefoon zal zijn. Het bedrijf heeft de nauwkeurigheid van deze sensor niet onthuld.

Hoe dan ook, het is logisch als een of beide sensoren verschijnen Oppo Find X3 Pro Ook. Dit komt doordat de OnePlus 8 Pro en Oppo Find X2 Pro Vorig jaar leverde het vrijwel identieke hoofd- en ultragroothoekcamera’s af.

Verder lezen: De complete gids voor telefoons met ultragroothoekcamera’s

READ  Blizzard wil niet dat Diablo wordt verward met een tekenfilmhond
Written By
More from Lesley Curry

Surface Duo krijgt een grote prijsverlaging en vroege kopers zijn gewapend

Ondanks de wat oudere specificaties leek het goed te gaan met de...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *