We waren hier voor altijd aangekondigd voor Xbox Series X | S, PS5 en pc

We bewonderen de We Were Here-franchise. Na in 2019 voor het eerst in het origineel terug te keren naar Xbox Wij waren hier, Dan volgt hem snel Wij waren hier ook En de We waren hier samenAls je op zoek bent naar een verwarrende coöp-game-ervaring, is er waarschijnlijk geen betere serie om aan deel te nemen. Dus het nieuws dat Total Mayhem Games ons weer naar Castle Rock stuurt met We Were Here Forever op Xbox Series X | De S, PS5 en pc zijn degenen die ons stomweg enthousiast maken.

We Were Here Forever is het volgende hoofdstuk in de We Were Here-serie dat ons opnieuw naar de Zuidpool brengt voor een geheel nieuw coöpavontuur. Komt naar Xbox Series X | S, PS5 en pc Eind 2021 belooft het Total Mayhem-team een ​​avontuur van het volgende niveau voor spelers om zich in te leven, de interface en gameplay te herwerken en een spannender en spannender verhaal te leveren. In een levendige wereld.

Zoals je zou verwachten, zullen we hier voor altijd gevuld zijn met nieuwe coöperatieve puzzels en uitdagingen, terwijl jij en je vriend ze doornemen in de hoop een van de belangrijkste vragen van de games te beantwoorden – ontsnapt er ooit echt een? Castle Rock?

De draadloze walkietalkie die de voorkeur heeft, is aanwezig, zodat u alles en nog wat kunt beschrijven aan uw samenwerkende partner. En net als de spellen die eraan voorafgingen, zal communicatie de sleutel tot succes zijn. In feite, als Forever vergelijkbaar zou zijn met de vorige games in de serie, zou dat absoluut essentieel zijn.

READ  Valsspelen op PS5- en Xbox Series X-games kan erger worden dankzij deze machine learning-tool

“Ons doel bij We Were Here Forever is om de coöperatieve gameplay te verbeteren waar mensen zo dol op zijn in de serie, en het is ontworpen voor een nieuwe generatie apparaten met Castle Rock dat meeslepender, donkerder en dynamischer is. We Were Here Forever is een grote stap “, zegt algemeen directeur Lucia de Visser. Vooruit op We Were Here. Bovendien introduceert dit spel een aantal nieuwe ideeën over de puzzel van Castle Rock. Men kan niet anders dan zich afvragen wat er is gebeurd met de ontdekkingsreizigers die achterbleven. ..

Meer details over het spelen van dit Antarctische avontuur zullen ongetwijfeld de komende maanden worden onthuld, maar als je nu geïnteresseerd bent in het voortzetten van onze We Were Here-avonturen, zijn we hier voor altijd geweest op Xbox Series X | S, PS5, Computer via Steam Jij zou degene moeten zijn die ernaar kijkt.

Written By
More from Vanessa Hale
De eerste twee Xbox-games in november 2021 met goud zijn nu beschikbaar
Je kunt nu in november 2021 beginnen met het downloaden van de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *