Online faciliteit ontwikkeld voor burgers om zich te registreren, gouden kaarten te downloaden

Mensen moeten bezoeken setu.pmjay.gov.in Om te profiteren van de bijlage

Srinagar- Om 100% verzadiging van de gouden kaart te bereiken, heeft de overheid een online faciliteit ontwikkeld voor J&K-burgers waarmee ze zich kunnen registreren voor Ayushman Bharat Pradhan Mantri Jan Arogya Yojana (AB PM-JAY)-SEHAT en hun gouden kaart kunnen downloaden vanuit het comfort van hun huis .

Burgers moeten de site bezoeken setu.pmjay.gov.in Ze registreren zich met de bongegevens van de Voedsel- en Bevoorradingsafdeling, J&K en Aadhar Card en uploaden hun Gold Cards. Dit initiatief is genomen om ervoor te zorgen dat alle burgers gouden kaarten krijgen die een ziektekostenverzekering van 5 Lakh bieden.

Met name de State Health Agency (SHA) heeft onlangs een ambitieuze huis-aan-huis-oefening gelanceerd om tegen eind augustus 100 procent verzadiging te bereiken onder het Ayushman Bharat PMJAY SEHAT-schema. Op initiatief van ‘Gaon Gaon Ayushman’ is het State Health Agency (SHA) ook begonnen om de laatste mijl dorpen te bereiken die nog steeds van de rest van de wereld zijn afgesneden door ongunstige weersomstandigheden om de voordelen van de regeling onder alle begunstigden te verspreiden .

Onlangs heeft hoofdsecretaris, gezondheids- en medisch onderwijs, MK Dewedy, tijdens een bijeenkomst op hoog niveau opdracht gegeven voor het lanceren van een resultaatgerichte huis-aan-huis-campagne in alle J&K-districten om tegen eind augustus van dit jaar 100 procent verzadiging te bereiken. .

Ayushman Bharat Pradhan Mantri Het Jan Arogya Yojana (AB PM-JAY)-SEHAT-programma heeft onlangs een belangrijke mijlpaal bereikt van het verstrekken van 5 gratis behandelingen aan J&K UT-burgers. Dit programma is een sprankje hoop geworden voor arme gezinnen die zich geen medische behandeling in de beste medische instituten van het land kunnen veroorloven.

READ  Kijk hoe Fatima Taher's TikTok Star gelekte video zich snel verspreidde op TikTok en Twitter met volledige downloadlink

Er is onlangs een speciaal initiatief gelanceerd voor vrouwen en hun families die verbonden zijn aan JKRLM om hen een gratis behandeling te bieden.

Ayushman Bharat Pradhan Mantri Jan Arogya Yojana (AB PM-JAY) SEHAT-regeling in Jammu en Kasjmir biedt jaarlijks een ziektekostenverzekering van Rs 5 lakhs per gezin aan alle inwoners van gefinancierde ziekenhuizen. Het programma dekt maximaal drie dagen ziekenhuisopname en vijftien dagen post-ziekenhuiskosten, inclusief diagnose en medicatie.

Volg deze link om lid te worden van onze WhatsApp-groep: doe nu mee

Maak deel uit van kwaliteitsjournalistiek

Een goede pers kost veel tijd, geld en hard werken om te produceren, en ondanks alle ontberingen die we nog steeds doen. Onze verslaggevers en redacteuren draaien overuren in Kasjmir en daarbuiten om verslag te doen van wat voor u belangrijk is, het grote nieuws te brengen en grieven aan het licht te brengen die levens kunnen veranderen. Tegenwoordig lezen meer mensen de Kashmir Observer dan ooit tevoren, maar slechts weinigen betalen terwijl de advertentie-inkomsten snel dalen.

handel nu

Klik om details te zien

Written By
More from Eda Greene
Hier leest u hoe u een digitale kiezers-ID-kaart naar uw telefoon downloadt
Vorig jaar op de Nationale Dag van de Kiezers, die op 25...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *