Online switch moet profiteren van GameCube en Wii en ‘meer’ N64-content bieden, zegt voormalig NoA-chef

Voormalig Nintendo America President Reggie Fells Amy had onlangs een gesprek met CNET over zijn nieuwe boek. Schakel het spel uit.

Terwijl de gebruikelijke reeks Nintendo-gerelateerde vragen opdook, had Reggie wat extra informatie om te delen bij deze specifieke gelegenheid. Verwacht ten eerste niet dat Nintendo die “miniconsoles” zoals SNES- en NES-klassiekers nieuw leven inblaast nu ze een solide manier hebben om legacy-inhoud via Switch Online te leveren.

Naar zijn mening is hij van mening dat Nintendo zijn energie en inspanningen moet richten op het leveren van “meer” N64-content, en misschien zelfs enkele andere legacy-systemen zoals de GameCube en Wii, en echt gebruik moet maken van dit aspect van Nintendo. Dit is onderdeel van de uitwisseling:

Op de NES Classic en SNES Classic en of de miniconsoles terugkeren

Reggie: “Komt het nog een keer terug? Komen er nog andere fysieke dozen met oude content? Ik denk het niet. Als ik een dagje terug zou komen bij Nintendo, zou ik me meer focussen op: hoe het bedrijf gebruik maakt van al zijn inhoud, of levert het aan de consument via de Nintendo-ervaring.” Online? Wat ze doen… Ze brengen wat N64-inhoud uit en ze werken samen met andere platformeigenaren om wat van die oude content uit. Maar hier is de kans dat Nintendo nog meer N64-content heeft om van te profiteren.

Ze hebben GameCube-content om van te profiteren, en ze hebben Wii-content. Ik zie deze toekomst van digitaal gepresenteerde content voor jou, aan de consument, als een ontluikende kans die ik graag wil blijven benutten.”

De laatste keer We hebben SNES en NES Mini ingechecktDe gecombineerde verkoop van de systemen heeft de grens van tien miljoen overschreden. Hoewel het een behoorlijk coole prestatie is om twee oudere consoles opnieuw uit te brengen, genereert Switch Online veel meer interesse via abonnementen (Sinds afgelopen november) meer dan 32 miljoen gebruikers.

Hetzelfde systeem heeft op 31 maart 2022 ook meer dan 107 miljoen eenheden omgezet, wat betekent dat Nintendo Switch Online- en Expansion Pack-abonnementen waarschijnlijk zullen blijven stijgen.

Wat vind je van Reggie’s opmerkingen over Switch Online? Moet Nintendo naast de N64 een monopolie hebben op de inmiddels klassieke systemen als de GameCube en Wii? Dit volgt het nieuws Pokemon Snap Het komt volgende week aan in de N64 Switch Online-bibliotheek. Na deze release zijn er nog andere bekende games die voor deze bibliotheek zijn gepland: Custom Robo en zijn vervolgdie momenteel exclusief is voor de Japanse NSO-service.

READ  Verlaten PS5-trailer wordt niet weergegeven omdat Blue Box technische problemen meldt
Written By
More from Lesley Curry
Monster Hunter Rise staat op het punt Capcom’s best verkochte platformgame voor één speler te worden
Eerder vandaag deelden we het nieuws Monster Hunter Rise Behaal andere grote...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *