Lego Elden Ring fan-made herbouwt de landen tussen

Een van de meest geëerde videogames waar fans van videogames van genieten, zijn Lego-builds van hun favoriete games, en het speciaal ontworpen Lego Elden Ring-gebouw is een perfect voorbeeld. De laatste tijd hebben we gezien dat Lego Terraria en Lego Minecraft kort waren, om er maar een paar te noemen – en nu heeft iemand The Lands Between opnieuw gemaakt met een stapel schattige plastic stenen.

Reddit-gebruiker binks_sake_enjoyer heeft Ze bouwden hun eigen ontwerp op kleine schaal op de kaart van de Elden Ringvan de karmozijnrode landen van Caelid in het zuiden die helemaal door de bossen en vlaktes van de Limgrave slingeren, tot de wetlands van de Liurnia of the Lakes, tot aan het Altus-plateau en de bergtoppen van de reuzen.

De enige opvallende ontbrekende plek is Farum Azula, hoewel een gebruiker in de Reddit-thread grappen maakt dat de top-down afbeelding van de build vanuit iemands perspectief daar zou kunnen zijn genomen. Andere commentatoren suggereren een grote, vooraf gebouwde Lego-boom om de gigantische Erdtree te vervangen.

Ik heb een Elden-ringkaart gemaakt van Lego (geen Farum azula echter) Van Eldring

Hoewel het relatief klein is, is er veel detail te maken met de constructie – met zorgvuldige aandacht voor het terrein van de kaart en slimme kleurkeuzes voor stenen om de paden en belangrijkste kenmerken die verspreid zijn over het landschap van de RPG te markeren. Het is een compact en toch elegant ontwerp, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de beschikbare ruimte – indrukwekkend werk rondom!

READ  Draag de nachtmerrie van de popcultuur in dit vreemde horrorspel van Seinfeld

Als je nog steeds de Elden Ring-in-game-kaart aan het verkennen bent, wil je misschien de gedetailleerde itembeschrijvingen aanpassen die de effecten van de items duidelijk uitleggen, of de naadloze Elden Ring coöp-mod waarmee je vrienden op elk moment met je mee kunnen doen. tijd in het spel in de open wereld. Natuurlijk hebben we ook de beste Elden Ring-ontwerpen voor je – klik gewoon op deze link.

Written By
More from Max Mcgee
Tuniek krijgt een verrassing Xbox Game Pass op de lanceringsdag
Jasjehet actie-avonturenspel geïnspireerd op de Legend of Zelda met in de hoofdrol...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *