Onsterfelijken Fenyx Rising zeggen dat prestaties “geen specifieke manieren van spelen vereisen”

New God, eerste uitbreiding van Ubisofts uitstekende open-wereldavontuur Hoge onsterfelijken Phoenix, Die net geen twee weken geleden arriveerde als de eerste van drie grote uitbreidingen Zes nieuwe prestaties Hij nam Phoenix mee naar Olympus in zijn zoektocht om een ​​volwaardige god te worden in het Griekse pantheon. We spraken met assistent-gamedirecteur Julien Galloudec, die ons iets meer vertelde over hoe het team omging met de ontwerpopdracht van Immortals Fenyx Rising en A New God.

“Prestaties zouden een beloning moeten zijn voor iets dat je kunt doen in het verloop van het spel”, zegt Gallodick, eraan toevoegend dat het team dezelfde aanpak gebruikte in A New God als in het hoofdspel zelf. “Ja, je kunt spelers aanmoedigen om een ​​beetje uit de weg te gaan of dingen af ​​te maken. Maar er zijn geen specifieke manieren van spelen nodig, of dingen die je kunt missen en niet kunt doen, tenzij je het hele spel herstart” als je kijk door 50 Fenyx onsterfelijke stijgende prestaties, Je zult zien dat de meeste van hen op een natuurlijke manier opengaan terwijl je het verhaal verkent en je er doorheen werkt.

Andere, zoals Verwezenlijking van ornithologie, Die je vraagt ​​om alle vormen van Phoenix te ontgrendelen, of Phoenix KnightWie je de opdracht heeft gegeven om alle tribunes in het spel te temmen, zal je nodig hebben om meer tijd te besteden aan het verkennen van de verschillende gebieden van de gamekaart of om de kerkers van Tartarus te voltooien, maar het moet nog steeds worden gehaast. Je kunt het spel in je vrije tijd spelen, en bergen, phoenix-skins en alle andere Fenyx-cosmetica blijven beschikbaar wanneer je de behoefte voelt om ze na te jagen. Een flink aantal van de prestaties draaien ook om de vechtstijl van Immortals ‘superhelden, waarin ze combo’s vereisen of vijanden op een bepaalde manier elimineren, maar nogmaals, de meeste hiervan zullen waarschijnlijk op natuurlijke wijze worden ontgrendeld als je nieuwe vaardigheden ontgrendelt door cyclopen, gorgonen en alle monsters Andere op de loer rond het eiland.

READ  De minister van Volksgezondheid van Kerala, KK Shailaja, zegt dat alle deelnemers aan de reddingsactie op Covid zullen worden getest

Puzzels en kluizen vormen een belangrijk onderdeel van Immortals and A New God, en we vroegen Galloudec waarom het team besloot om zich met name op deze gameplay-elementen te concentreren in hun eerste DLC. “We hebben veel geleerd tijdens het spelen van de vuilstortplaatsen voor het hoofdspel, en we hebben ook enkele beperkingen in wat we kunnen doen vanwege de voortgang van de speler en de algehele moeilijkheidsgraad. Dus voor de post-lancering wilden we zowel onze creativiteit als de niveau van uitdaging voor de spelers. Soort eindspel-modus, “zei Gallodek. We konden een beetje gek worden en de grenzen verleggen. Maar we wilden meer dan alleen de Vault. Voor ons was het ook belangrijk om te zien hoe Fenyx het naar het volgende niveau van zijn bestemming, en het past perfect tussen dat verhaal en onze ontwerpintenties. “

Hoge onsterfelijken Phoenix

Hij ziet een nieuwe god Phoenix proberen een plaats te veroveren onder de Olympische goden door hun beproevingen uit te voeren. De zes uitbreidingsprestaties draaien om het verwerven van Fenyx door die ervaringen, het verdienen van de zegeningen van de goden en het oppakken van alle uitrusting die je onderweg kunt vinden. Galloudec zegt dat deze ervaringen zijn ontworpen om ‘uitdagender’ te zijn dan tanks in het hoofdspel, en dat er naast alle middelen, uitrusting en wapens ‘er ook extra kisten te vinden zijn in elke ervaring, gekoppeld aan de verloren goden in Olympus en een geheime bonuservaring. ”

Er is nu een nieuwe god opgekomen, maar er komen nog twee grote uitbreidingen aan – elk, Galodisch verzekerd, zal nieuwe prestaties opleveren. Het volgende deel, Legends of the Eastern Realms, introduceert een nieuw land en verhaal gebaseerd op de Chinese mythologie. Het derde stuk uit DLC, The Lost Gods, brengt een nieuwe speelstijl met een ruige gevechtsstijl en isometrische top-down visie. Hoewel elk van deze uitbreidingen een nieuw speelbaar personage heeft, zegt Galloudec dat Fenyx niet voor altijd verdwenen is: “Het verhaal van Fenyx zal niet eindigen met een nieuwe god.”

READ  De ontwikkelaar van Spiritfarer heeft in 2021 drie gratis DLC-pakketten aangekondigd
Written By
More from Aubrey Mason

Eindelijk: topgames voor Nintendo Switch met korting

De Nintendo Switch Lite (Afbeelding: Nintendo) Je weet dat de Nintendo Switch...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *