Spelers van pc-games kunnen Hitman Level 2 importeren in Hitman 3s

(Pocket-lint) – Met de lancering van Hitman 3, had het mogelijk moeten zijn om niveaus van Hitman 2 (als je die bezit) in Hitman 3 te importeren. Er waren echter aanvankelijke problemen met Steam en Epic Games die goed begonnen te spelen.

Als je Hitman 2 op Steam bezit, maar het wilt verbinden met Epic Games om levels te importeren, dan heb je tot nu toe geluk. Het ziet er volgens Officieel forumbericht, IO Interactive heeft nu een oplossing gevonden om dit probleem op te lossen:

“Terwijl we bezig waren met de lancering van HITMAN 3, werkten we ook aan de beloofde oplossing om pc-gamers in staat te stellen sites die ze al bezitten te importeren in HITMAN 3 op Epic. Deze oplossing is ge├»mplementeerd en is momenteel in actie getest en geverifieerd van alle hoeken om het zo robuust mogelijk te maken … “

“… qua timing is het beslist een urgent geval in plaats van een later. Zelfs met de langste schatting die we hebben bekeken, zal de oplossing voor eind februari volledig worden uitgerold. We houden u op de hoogte van de volgende stappen.”

Het is niet duidelijk hoe de reparatie zal werken, maar we weten in ieder geval wanneer het zal komen. Dus als je geduldig (of ongeduldig) hebt gewacht om Hitman 2 opnieuw te bezoeken in Hitman 3, zal het niet lang wachten.

READ  Beste gratis pc-games in Epic Games Store

Ondertussen belooft IO Interactive ook elke week in februari nieuwe inhoud, waaronder nieuwe premiumcontracten, escalatiecontracten en ongrijpbare doelcontracten. De nieuwe wapens zouden het ook interessant moeten maken.

Geschreven door Adrian Wellings.

Written By
More from Max Mcgee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *