Ontdek nu de zomeruitverkoop van Samsung

Ontdek nu de zomeruitverkoop van Samsung

Update…vanaf nu tot 26 mei

Ontdek de zomeruitverkoop van Samsung Hij vertrekt Vandaag! Hoewel we nu nog maar een week verwijderd zijn van Memorial Day 2024 en er al veel grote deals in de maak zijn in de categorieën technologie, kleding, smart home en e-bike (onder andere), komt de officiële website van Samsung tussenbeide met een grote campagne — een tijdbesparend evenement op zichzelf dat nu tot en met zondag begint. Het evenement zal een selectie aanbiedingen omvatten, waaronder alles van de nieuwste Galaxy S24-smartphones en de opvouwbare Z Fold5-modellen van het merk tot SSD's, slimme beeldschermen, tv's, luidsprekers en zelfs op maat gemaakte slimme koelkasten en grote huishoudelijke apparaten. Alles De dag begint op deze landingspagina Hieronder vindt u een selectie van de aanbiedingen van vandaag.

Ontdek de zomeraanbiedingen van Samsung

Zoals hierboven vermeld staat de Discover Samsung Summer Sale gepland Biedt een selectie van de aanbiedingen van vandaagelke ochtend deze week vanaf nu tot en met zondag.

Aanbiedingen van vandaag, 26 mei:

Update van de laatste dag:

  • Samsung Galaxy S24 Ultra Carrier 512GB $ 1300 (registratie $ 1.420)
    • $ 130 korting op Galaxy Buds Pro 2 indien gebundeld
    • Plus planvoordelen en aanbiedingen tot 4.800 aan besparingen

Meer Ontdek de zomeraanbiedingen van Samsung voor vandaag

Ontdek de zomeruitverkoop van Samsung Nu in volle gang Deze week komen er elke dag meer aanbiedingen binnen. Kom dus zeker elke ochtend terug voor meer informatie.

Nu omvat het evenement ook een groep Lopende deals die nu live zijn Op alles, van smartphones en tablets tot slimme koelkasten en meer – alles Ik wacht hier op je.

READ  Apple nodigt de pers uit om hun ruimtelijke video's op Vision Pro nieuw leven in te blazen: "Het bracht me bijna tot tranen"

Updaten…


Abonneer je op het YouTube-kanaal van 9to5Toys voor de nieuwste video's, recensies en meer!

Nieuwste video's

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *