Spirittea is eigenlijk Stardew Valley ontmoet vitaliteit ver weg

GIF: Cheesemaster Games / Kotaku

Naar mijn mening zul je nooit veel plezier hebben met gamen tussen alle grote AAA-releases, en dat is precies wat je volgende deel van het leven sim maakt Spiritia Het ziet er erg aantrekkelijk uit.

Het tweede jaar van indie-vader Dan Bickerton, Spiritia Het was Succesvol gecrowdfund In 2020 beschreef Bickerton destijds: Spiritia Het doet ons ook denken aan games als Stardu-valleiEn OogstmaanEn dieren oversteken Evenals Studio Ghibli-films ontvoerd En Mijn buur Totoro. Als ik vandaag naar een voorproefje kijk, zou ik zeggen dat hij die gevoelens genageld heeft.

Spiritia Het volgt een auteur die naar een landelijk dorp is verhuisd om zijn boek af te maken. De dromen van onze held van een afleidingsvrije schrijfomgeving worden echter op zijn kop gezet wanneer hij oog in oog komt te staan ​​met de bovennatuurlijke elementen die zijn nieuwe huis achtervolgen, waardoor het zijn taak is om de plaatselijke badkamer nieuw leven in te blazen voor geesten die uitkijken naar stressvrij .

Dit zijn enkele dingen SpiritiaOp je Steam-pagina staat dat je in het spel:

Zielproblemen oplossen – Om zichzelf te herinneren, hebben ze alles nodig, van wat pittige noedels tot het vinden en zoeken naar hun verloren schatten, dus zet hun probleemoplossende hoed op!

Maak vrienden met de lokale bevolking – alle stadsmensen hebben hun eigen schema’s, voorkeuren, antipathieën en hobby’s om aan deel te nemen – van insecten vangen tot karaoke, er is voor elk wat wils!

Badkamerbeheer – Je moet handdoeken schoonmaken, hout hakken om de badkamers te verwarmen en een goed humeur maken met hun vrienden voor de perfecte badervaring.

Upgraden en decoreren Lokale winkels kunnen een enorme selectie geweldige meubels maken en u helpen bij het repareren van overwoekerde plekken in de badkamer. We moeten het groot en magnifiek genoeg maken om alle levens te nemen!

Spiritia Nog geen releasedatum, maar uitgever No More Robots is er Abonnementen worden momenteel geregistreerd Er wordt gezegd dat er “zeer binnenkort” een gesloten bèta komt als je wilt zien wat Bickerton aan het koken is.

READ  De nieuwste concepttelefoon van OnePlus is een 8T die van kleur verandert en beweging volgt
Written By
More from Lesley Curry
Valiant-ontwikkelaars bevestigen dat de capaciteitsveranderingen van Astra al in de maak zijn
Astra is zojuist onthuld als de nieuwste agent van Valorant, maar Riot...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *