Ontsnap met Islanders op PlayStation en Xbox – GameSpace.com

Islanders, de schilderachtige eilandbouwgame van Coatsink, wordt op 26 augustus gelanceerd voor PlayStation en Xbox.

Nadat deze stille eilandcruise werd getoond op een Nintendo-demo en eerder in de week op de Switch landde, bevestigden ontwikkelaar GrizzlyGames en uitgever Coatsink dat de Islanders naar PlayStation- en Xbox-platforms komen. Ergonomische ontwerper komt naar PlayStation 5 en Xbox Series X | S via achterwaartse compatibiliteit en kost vanaf 26 augustus £ 4,49, $ 4,99, € 4,99 en JPY 549.

Voor degenen onder jullie die de Nintendo Indie World Showcase hebben gemist, Isnalders is een minimalistisch stedenbouwstrategiespel waarin je steden bouwt met behulp van een reeks spelmechanica. Over de beperkte ruimte van het individuele eiland kunnen spelers gebouwen op de meest comfortabele manier plaatsen om punten te verdienen en het scoredoel te bereiken om meer (en cooler!) Geen twee games zouden dezelfde uitdaging moeten spelen dankzij de procedureel gegenereerde eilanden. Alles, van weelderige groene heuvels tot droge woestijnen en besneeuwde bergen, wacht op de ontdekkingsreizigers van de eilandbewoners.

“Het maken van ISLANDERS ging er altijd om het bouwen van steden naar een nieuw publiek te brengen, dus we zijn verheugd om de game op console uit te brengen voor beginnende eilandmakers (consolespelers) om te proberen. We wilden een warm, ontspannend strategiespel maken en kunnen dat niet wacht tot mensen de eilanden kunnen spelen vanuit hun luie stoel Friedmann Allmenroeder – Mede-oprichter van GrizzlyGames

Hoewel de nieuwe consoleversie van Islanders misschien niet Cities Skylines of Two Point Hospital is, zul je tijdens je eilandvakantie waarschijnlijk genoeg uitdagingen tegenkomen. Ga voor meer informatie naar de officiële Islanders-website voordat het naar Xbox en PlayStation komt. Als alternatief kunnen pc-gamers veel over deze titel leren door hem nu te kopen op Steam.

READ  Hoe u in juni 2500 Microsoft Points-beloning kunt claimen op Xbox - Gids

Written By
More from Vanessa Hale

Microsoft kan Breakout Press-evenementen houden voor Windows en Xbox

Microsoft plant mogelijk afzonderlijke nieuwsevenementen die het bedrijf kunnen helpen zich beter...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *