Ontvang Genshin Impact Primogems gratis door fotocollages te maken in een webevenement

Ontvang Genshin Impact Primogems gratis door fotocollages te maken in een webevenement

de nieuwe Genshin-effect Het webevenement Iridescence in Papers biedt gratis Primogems aan spelers die deelnemen. HoYoverse heeft een andere manier gevonden om het Chinese nieuwe maanjaar te vieren anime-spelWant dit is een soort rek Lantaarnritueel evenement. Iridescence in Papers geeft je de opdracht om stickers aan elkaar te plakken om scènes in een papieren theater te maken.

Dit is geweldig Genshin Impact-evenement Het is al in aanbouw en loopt tot 7 februari. Je moet minimaal Adventure Rank 10 zijn om deel te nemen, en alle verdiende beloningen worden binnen vijf tot tien minuten rechtstreeks naar je in-game mail gestuurd.

Door de iridescentietechnologie van het papier kun je papier snijden en ontwerpen maken voor virtuele collages van papieren theatervoorstellingen. En uiteraard, Joon Jin Ze zal verschijnen als een echte toneelactrice. Hoe Tao Dat is ook minder verrassend nu we haar op het podium hebben zien rappen tijdens de Lantern Rite van dit jaar – zij het een beetje afhankelijk van naar welke locatie je luistert.

Eerst moet je het papier pakken. Om dit te doen, speel je gewoon het spel zoals je normaal zou doen, waarbij je dagelijkse commissies voltooit en hars consumeert. Gebruik het papier om de uitsparingen te maken en de karakterrollen te ontgrendelen zoals in de afbeelding hieronder.

Het iriseren van de bladeren kan hierover beginnen webpaginaen het zal niet lang duren om te voltooien, zolang je maar begint met genoeg dagen over in het evenement om alle vereiste dagbladen te verdienen.

Door alle karakterrollen te ontgrendelen en collages te maken, verdien je vele waardevolle beloningen, waaronder 120 Primogems, 8 Mystic Enhancement Ore, 12 Level Purple Books en 100.000 Mora.

READ  Alan Wake 2 is het bewijs dat meer pc-games het onderspit moeten delven

Als u op zoek bent naar meer mogelijkheden om Primogems te verdienen op Genshin Impact-versie 3.4.2Je moet ook meedoen Genshin Impact Tweede Blooming-evenementwie zal je geven LisaDe nieuwe skin is ook gratis.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *