Ontwikkelaar zegt dat Nintendo het volgende Wii U-horrorspel heeft afgewezen omdat het “te eng” was

Foto: Sungran Studios

De Silver Falls Ontzettend unieke serie onder de nieuwe releases van tegenwoordig. De Australische ontwikkelaar Jerrel Dulay van Sungrand Studios wil zijn games op 3DS en Wii U eShops uitbrengen, ook al zijn beide winkels dit jaar gesloten. Helaas had Dulay een probleem met een van de bijbehorende Wii U-spellen – Silver Falls – Wit in zijn schaduw.

White Inside Its Umbra is een uniek horrorspel dat gebruik maakt van een Wii-afstandsbediening, GamePad en Wii Balance Pad als bedieningsoptiesDe meerdere besturingsopties in combinatie met het horroraspect hebben ertoe geleid dat Nintendo de game afdoet als “te eng”.

In een video op het YouTube-kanaal van Sungrand Studios verklaarde Dulay dat de game “nu uitverkocht zou moeten zijn”, maar dat is niet wat Nintendo deed, wat betekent dat Dulay de game waarschijnlijk minder intimiderend zou maken vanwege mogelijk onveilige manoeuvres die worden uitgevoerd als hij geblesseerd, spelers vrezen. De ontwikkelaar legde op Twitter ook uit dat het “het probleem” met Big N zou moeten oplossen, omdat het bedrijf zich zorgen maakt over het horroraspect van het Balance Board-spel.

Ondertussen heeft Dulay gewerkt aan fixes voor andere games in zijn uitgebreide serie. 3DS-titel Silver Falls – 3 sterren omlaag Het krijgt later dit jaar een patch om alle texturen en visuals van de game te herwerken, de framesnelheid te verhogen en enkele crashes te verhelpen.

Je kunt de volledige video hieronder van Dulay bekijken terwijl hij vertelt over zijn frustratie over de lag, evenals over andere oplossingen waaraan hij werkt voor zijn games.

Heb je Silver Falls-spellen gespeeld? Bent u teleurgesteld over deze vertraging? Deel je gedachten

READ  Dr. Disrespect onthult nieuwe details over zijn mysterieuze verbod op Twitch
Written By
More from Aubrey Mason
Bliksem in Bihar laat 15 doden achter
IANS-foto’s Nog eens vijftien mensen kwamen om het leven door de bliksem...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *