Forza Horizon 5-update bereidt Hot Wheels voor op Series 9

De eerste uitbreiding van Forza Horizon 5 is al een samenwerking met Hot Wheels, maar je kunt een aantal klassieke speelgoedauto’s uitbrengen voordat de DLC op 19 juli arriveert. Forza Horizon 5 Series 9 begint op 23 juni en je maakt kans op allerlei soorten Hot Wheels-auto’s, cosmetica en kleding terwijl je deelneemt aan Hot Wheels-evenementen. De nieuwste versie van Forza Horizon 5 lost dat allemaal op, met enkele belangrijke fixes en toevoegingen aan het racespel in de open wereld.

De laatste update voegt een nieuw maandelijks Rivals-evenement toe met elektrische voertuigen. Het evenement begint met seizoen 9, en zal elke maand een andere EV bevatten. Je kunt festival-afspeellijstpunten verdienen door gewoon een schone rondetijd te selecteren in elk maandelijks evenement.

De nieuwe Forza Horizon 5-patch voegt ook co-op toe voor Horizon Story-evenementen, die maximaal zes spelers ondersteunt. Caravanleiders kunnen alle Horizonverhalen hosten die ze al hebben ontgrendeld, en de hoogste score die door een caravanlid wordt verdiend, wordt toegepast op iedereen in de groep. Als je lid wordt van een caravan en deelneemt aan een Horizon Story-evenement, wordt dat evenement gemarkeerd als voltooid wanneer je terugkeert naar je priv├ęsessie.

Pc-spelers hebben ook een nieuwe grafische optie bij deze patch. De nieuwste update voegt tijdelijke anti-aliasing toe aan de multi-sampled anti-aliasing-opties die al in Forza Horizon 5 aanwezig zijn. Zoals Playground Games uitlegt, vermindert deze anti-aliasingmethode flikkeringen en legt het extra details vast omdat het de gekartelde randen in het beeld gladstrijkt, wat is een goede optie bij het spelen van het spel met een lagere schermresolutie.

READ  Victoria Canals duurt 3 jaar om te plannen en te bouwen

De Volledige lijst met nieuwe auto’s en uitrustingook Volledige patch-opmerkingenZe zijn allemaal beschikbaar op Steam.

Written By
More from Max Mcgee
Sons of the Forest, Vervolg op The Forest, krijgt nieuwe trailer en releasedatum 2021
Ontwikkelaar Endnight Games heeft een nieuw aanhangwagen voor Zonen van het bos,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *