Ontwikkelaars klagen over ondersteuning voor Xbox Series S.

Xbox Series S is de nieuwe generatie van Microsoft budgetcontroller. Het is minder krachtig dan Xbox Series X, maar krachtiger dan het Xbox One. De console leek een geweldige optie voor iedereen die goedkoop de nieuwe generatie wilde inhalen. Het biedt een betere grafische kwaliteit en is veel uitgebreider Game-ondersteuning Voor de toekomst. Maar het lijkt erop dat de klachten van de ontwikkelaars over de console al zijn begonnen. Xbox vraagt ​​ontwikkelaars om hun eigen games te maken Compatibel met Xbox-serie S. Zo maakten ze de game ook voor Series X. De rekenkracht tussen de twee consoles is enorm, dus er was behoefte om de game te optimaliseren voor de budgetconsole. De ontwikkelaars zijn begonnen met het uiten van hun klachten tegen de ondersteuningsvereisten van de Xbox Series S, en dit is waarom.

De ontwikkelaars willen de ondersteuningsvereisten van de Xbox Series S niet.

Studio’s moeten hun games voor Xbox Series S verkleinen. Ja, Xbox Series S is Nieuwe generatie De console, maar niet zo krachtig als de Xbox Series X en Speel station 5. Het spelen van de meeste games die we in de nabije toekomst zullen zien, is nog steeds een solide ding, maar er is ook de kwestie van het optimaliseren van games voor een budgetconsole. De mogelijkheden van dingen zijn veel beperkt als je met een minder krachtige console werkt. Zelfs als ze hun creativiteit wilden laten zien met verbluffende graphics met de kracht van Xbox Series X, waren de vereisten voor Xbox Series S wegversperring.

De ontwikkelaars willen de ondersteuningsvereisten van de Xbox Series S niet.

Zoals ik al vermelde VGCVisual effects artiest Ian McClure Zegt De vereisten van de Xbox Series S belemmeren de nieuwe generatie games. De budgetconsole van de Xbox is een belemmering voor het maken van meer realistische en potentieel meer gekwalificeerde games. Dit is een deel van zijn toespraak:

READ  Het lijkt erop dat Bungie personeel aanwerft voor zijn onaangekondigde project

“Het klinkt misschien gebroken, maar de reden dat je het nu zo vaak hoort, is omdat er zo veel [sic] Ontwikkelaars hebben vorig jaar vergaderd in een wanhopige poging om de lanceringsvereisten van de Series S te schrappen.”

Het is mogelijk dat Xbox de vereiste niet rechtstreeks verwijdert, maar ze kunnen een wijziging aanbrengen. We willen meer games voor Xbox Series S zien, maar dat kan een uitdaging zijn voor ontwikkelaars.

Written By
More from Vanessa Hale
Wanneer wordt de replica Xbox Series X minikoelkast aangevuld?
Sinds Microsoft een bestand heeft onthuld Xbox Xbox X Vormfactor, spelers dompelden...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *