Onzichtbare spelers verpesten Warzone

Het nieuwe seizoen is binnen Call Of Duty: Warzone heeft een moeilijke start gemaakt, met de nieuwigheid van een nieuwe kaart en wapens wordt gecompenseerd door een nachtmerrieachtige bug waardoor spelers volledig onzichtbaar rond kunnen rennen en straffeloos kunnen doden. Waarschijnlijk zal dat een hoge prioriteit hebben om op te lossen, maar op dit moment, oof, is het moeilijk daarbuiten in de Warzone.

De onzichtbaarheidsstoring wordt naar verluidt bereikt door iets funky te doen met de nieuwe aanvalshelikopters die zijn toegevoegd in de update van seizoen één. Ik zal niet in detail treden, maar ja, het is iets dat vrij eenvoudig in te schakelen is. Sommige mensen hebben gemeld dat onzichtbare mensen immuun zijn voor vele vormen van schade, hoewel ik weet dat ze op een bepaalde manier kunnen worden gedood. De Warzone-forum op Reddit zit vandaag vol met mensen die hier niet blij mee zijn.

Waarschuwing: soms worden deze video’s automatisch afgespeeld, soms niet, het is een mysterie.

Sommige valsspelers geven de voorkeur aan een neklapje, omdat ze zelfs nog slanker zijn dan alleen onzichtbaar zijn.

Dit is meer dan belachelijk. van CODWarzone

Maar de gits kunnen je ook gewoon neerschieten.

Wat is dit voor onzin? Deze game is echt een grap geworden. van CODWarzone

Ik hou van deze speler die zijn uiterste best deed om met de onzichtbare ruk om te gaan door wild te schieten en granaten te gooien, een dappere poging.

Ik ben net 2e geworden met 20 moorden op een onzichtbare man … kom op infinity ward, haal het bij elkaar. van CODWarzone

Hoewel deze ploeg in hun laatste cirkel een oplossing vond: spring in een auto en rijd gewoon rond, waarbij ze de gits pletten die proberen de nek van je vriend te breken.

Dit is hoe je de onzichtbare valsspelers verslaat (clip van de strat aan het werk) van CODWarzone

En hoewel ik niet zo van memes ben, lachte ik als een leegloper om dit aanroepen van The Boys:

Warzone voelt zich vandaag van CODWarzone

Het is jammer dat dit zo snel komt nadat Warzone werd misleid door een andere exploit, die laat spelers zo veel Juggernaut-kleuren krijgen. Dat is misschien nu opgelost, maar hier zijn de onzichtbare gits.

'); jQuery (yt_video_wrapper) .remove (); }); }); } functie runFacebookPixel () {! functie (f, b, e, v, n, t, s) {if (f.fbq) terugkeer; n = f.fbq = functie () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumenten): n.queue.push (argumenten)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded =! 0; n.version = '2.0'; n.queue =[]; t = b.createElement (e); t.async =! 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e)[0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (venster, document, 'script', '// connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '700623604017080'); fbq ('track', 'PageView'); }

READ  Panzer Dragoon: Remake komt binnenkort naar de pc
Written By
More from Max Mcgee

Nier Replicant is een Steam-bestseller

Nieuwe en oude spelers voelen zich aangetrokken tot Nier Replicant-versie 1.22474487139, de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *