Op Xbox-consoles kan de Microsoft Store nu ondersteunde talen voor games »OnMSFT.com weergeven

Microsoft heeft afgelopen herfst misschien zijn Microsoft Store op Xbox-consoles opnieuw ontworpen, wat onderweg enkele snelheidsverbeteringen heeft opgeleverd, maar er is nog steeds ruimte voor verbeteringen. Gamers in markten die zich niet op het Engels richten, klagen al een tijdje dat het menu van de winkel geen ondersteunde talen voor de games vermeldt, maar Microsoft lijkt het eindelijk te hebben gehoord.

Sommige Xbox-spelers merken zelfs op dat winkelvermeldingen voor sommige games nu informatie bevatten over ondersteunde talen (via Windows Central). De eigen studio van Microsoft, The Coalition, lijkt voorop te lopen, aangezien Gears 5 en Gears Tactics twee Xbox Game Studios-games zijn waarvoor deze informatie momenteel beschikbaar is in de Microsoft Store.

Om te controleren of andere winkelvermeldingen ondersteunde talen aangeven, moet je naar het detailgedeelte scrollen en op de RB-knop drukken om naar Hoogtepunten te gaan, waarna het item “Ondersteunde talen” hieronder kan verschijnen of niet. Wanneer de informatie beschikbaar is, toont een pop-up de ondersteunde talen voor de game-interface, audio en ondertitels.

Het valt nog te bezien of meer games deze informatie in de toekomst zullen toevoegen, maar het is leuk om wat verbeteringen op het gebied van vertaling te zien. Met het doel van Microsoft om 2 miljard spelers te bereiken met Xbox Cloud Gaming, zal het erg belangrijk zijn dat de Microsoft Store zo uitgebreid mogelijk is.

Deel dit bericht:

READ  Cyberpunk 2077-ontwikkelaar zegt dat het niet genoeg tijd besteedde aan de prestaties van PS4 en Xbox One
Written By
More from Vanessa Hale

Marokko ontkent besluit om mobiele games te verbieden Free Fire, PUBG

Rabat – MarokkoHet ministerie van Industrie en Handel heeft geruchten ontkend dat...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *