Bekijk Fallout 76-fans die betere missies en verhalen doen dan Bethesda

Er zijn twee manieren om lid te worden van Enclave Fallout 76. In de Bethesda-modus ga je op zoek naar notities en keycards in de game, en uiteindelijk kom je vast te zitten in een kwaadwillende overheid en AI-basis. De manier van rollenspel, zoals de fans het hebben gemaakt, is iets heel anders. Je kunt wat publiciteit van de strijdkrachten van Enclave tegenkomen, die je naar Discord en zijn persoonlijke kanalen leidt. Van daaruit kunnen spelers lid worden van de populaire Fallout-factie en aangepaste missies ontvangen met in-game video’s, audioberichten en aangepaste inhoud.

Het maken van deze inhoud vereist bepaalde vaardigheden in het maken en bewerken van films. Soms betekent dit het genereren van propaganda voor een bepaalde factie om te proberen een langlopende oorlog tussen honderden spelers te beïnvloeden. Andere keren wordt een belangrijke scène gecreëerd die slechts een dozijn mensen kan zien. Sommige spelers zijn zo geïnspireerd door de originele missie-inhoud dat ze proberen deze opnieuw te interpreteren, opnieuw te vertellen of te delen met een breder publiek.

Er is een rijke erfenis aan fanfilms die veel verder gaat Fallout 76Dankzij de populariteit van de franchise en zijn unieke en futuristische visuele flair. Spelers en artiesten hebben de serie al eerder gebruikt als springplank naar creatieve projecten, waaronder door fans geanimeerde live-actiefilms en gedetailleerde korte animatiefilms.

Bethesda voegt er ook voortdurend nieuwe interessante inhoud aan toe Fallout 76Maar de inspanningen van het bedrijf zijn beperkt tot de motor. Voordat Wildernis Update spelverhalen Ze waren beperkt tot geluidsrecords en skeletten van de wereld. Zelfs met nieuwe missie-inhoud zijn NPC’s vaak beperkt of vergrendeld en worden verhalen in kleine gebieden bewaard. Spelers hebben dergelijke beperkingen niet.

Into the Mystery is bijvoorbeeld een door fans gemaakte filmserie die het verhaal vertelt van een in-game factie die op tragische wijze omkwam voordat de game begon. Binnen het eigenlijke spel is het verhaal gemakkelijk te missen, waardoor het een vruchtbare voedingsbodem is voor spelers die meer verhalen willen schrijven.

Vaultist Films, een samenwerking tussen twee fans die bekend staan ​​als RifleGaming en Bloodied Mess, vertelt het verhaal opnieuw, met een oud historisch personage in de hoofdrol. De serie vertelt het verhaal van de Lady of Mystery en haar verloren dochter. Ondanks de samenwerking met andere makers, heeft Bloodied Mess geen film- of creatieve ervaring. In plaats daarvan wist hij dat hij het kon gebruiken Fallout 76 Als een groep waar hij zijn CAMP-programma probeerde.

CAMP’s zijn aanpasbare spelregels, zoals de post-apocalyptische versie van Animal Crossing: New Horizons. CAMP’s definiëren spelers waar ter wereld ze kunnen bouwen, hoewel het spel de speler een budget geeft dat het aantal gebouwen of items beperkt dat in de andere wereld kan worden geplaatst. Deze gebieden verschijnen dan voor andere spelers op dezelfde server. Spelers die meer uitgebreide huizen willen, leren snel hoe ze het spel kunnen exploiteren, zodat ze indrukwekkendere RPG’s kunnen bouwen.

‘Je hebt geleerd dat je wel kunt opschieten.’ [environment’s 3D] Een relatief eenvoudig raster, en dat veranderde de manier waarop ik het spel speel, “vertelde Bloodied Mess aan Polygon tijdens een oproep over Discord. Spelers houden van trucs zoals het zorgvuldig glitching van muren van rug naar rug, zodat ze behang aan elke kant kunnen aanbrengen. oplossingen, Bloodied beheerde Mess door te beginnen met het bouwen van uitgebreide tools en kits. ”Ongeveer zes maanden lang begon ik mini-fragmenten te maken of video’s te maken – op wiskunde gebaseerde benaderingen van bouwen. [CAMPs.]”

READ  Een stukje geschiedenis over ILCA, de Japanse studio die werkt aan Pokémon Diamond en Pearl Remakes

Door zijn ervaring met CAMP kon hij trucs bouwen en trucs delen, zoals telescopische trappen en gelaagde muren om een ​​bestand te maken. De gigantische robot van de Chinese redacteur, het communistische equivalent van Liberty Prime. Andere projecten inbegrepen Enorme kernreactoren gebouwd met de “hoax” of De kampen zweven in de lucht.

CAMPs leverden hem fankrediet op, waarmee hij in contact kwam met andere videomakers. De Fallout 76 De community bestaat buiten de game zelf, op platforms als Discord, en fans ondernemen samen op grote schaal creatieve inspanningen.

Rollenspelers zijn vaak de meest enthousiaste filmmakers in de Fallout-gemeenschap. Toen Bethesda bijvoorbeeld een schoon toilet aan het spel toevoegde, sneden de strijdkrachten van de enclave het item af. Van daaruit begonnen ze een publiciteitscampagne, waarbij ze schoon sanitair binnenshuis beloofden aan de inwoners van Wasteland, met foto’s van hun in-game bases versierd met sprankelende toiletten.

Agent Barnett, lang geleden Fallout 76 Een lid van de community dat met rollenspellen werkt om video’s te helpen maken, maar voornamelijk samenwerkt met Enclave Armed Forces. Zij en Jesse Jewell, commandant van de Egyptische strijdkrachten, werken samen aan persoonlijke, publieksgerichte video’s ter ondersteuning van de omgeving, bedoeld voor de grotere gemeenschap. Maar ze werken ook aan dingen die alleen voor leden van de strijdkrachten zijn, terwijl ze door de verhalen en individuele missies in het spel bladeren. Soms zullen commandanten alarm slaan op Discord, en tientallen spelers loggen in om geïmproviseerde camera’s, lichtplatforms op elektrische schilden en rekwisieten te worden.

Deze verhalen zijn niet bedoeld voor het publiek. Het zijn net scènes in een spel voor één speler, behalve Ontworpen voor een specifiek persoon. Het is een persoonlijke hoeveelheid aandacht die voor ontwikkelaars bijna onmogelijk is, vooral in een groot spel als Fallout 76. Een jonge en onervaren recruiter die interesse in Enclave heeft getoond, krijgt bijvoorbeeld uiteindelijk haar rekruteringsvideo, iets dat bedoeld is om haar boog in de nieuwe Wasteland-factie te beginnen. Dit is een ervaring die veel werk van de gemeenschap vereist, maar het creëert een game-ervaring die nergens anders te vinden is.

READ  Google Pixel 4a 5G en Pixel 5 live-beeld en specificaties lekken online

Het is een herinnering daaraan Fallout 76 Ze kwam een ​​lange weg na twee jaar ontwikkeling. Deze groei is niet alleen te danken aan de inspanningen van Bethesda, maar ook aan een bloeiende fancommunity die de wereld gebruikt als canvas en films voor hun eigen ideeën.

Written By
More from Lesley Curry

Apple lanceert vrijdag zijn abonnementsbundel, Apple One

Een blik vanuit de Apple Store op Fifth Avenue in New York...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *