Open Monumentendagen: eerste hangende poster | Weekblad voor de oudste Amstel

Duif Wright Raamaffiches en flyers met het OMD-programma zijn de komende 10 dagen overal in Duivendrecht te zien. Geïnteresseerden kunnen ook alle basisinformatie lezen op www.duivendrechtdetijds.nl. Wandelen, fietsen en cultuurhistorie ontdekken tijdens OMD kan in het dorp Duivendrecht zelf en ook in de regio Amstelland op 11 en 12 september.

verkenningstocht Zaterdag 11 september tussen 10.00 en 13.00 uur gaat de Sint Urbanuskerk, Rijksstraatweg 230, nabij het station open voor bezichtiging. Op zaterdag zelf kunnen liefhebbers overdag een bestelformulier met gratis balpen en gadget halen bij Bakker Bloemen en Trends, Dorpsplein 50. Met dit formulier maak je een leuke expeditie door het dorp Duivendrecht, alleen of samen – helemaal in je eigen tempo. Aantrekkelijk en leerzaam voor jong en oud. Dit opdrachtformulier is vanaf zaterdag 11 september ook te downloaden van de website. Ingevulde formulieren kunnen tot en met dinsdag 14 september bij dezelfde Bloemist op het Dorpsplein bezorgd worden. De juiste antwoorden vind je later in Weekblad en op www.duivendrechtdetijds.nl. Via deze kanalen wordt ook vermeld wie de te winnen bloemenbonnen heeft ontvangen. De jury, bestaande uit leden van Stichting Oud-Duivendrecht, is benieuwd naar de antwoorden, logo’s en afbeeldingen.

Muziek dag Op zondag 12 september van 13.00-16.00 uur viert De Kleine Kerk, Rijksstraatweg 129, ‘Muziekdag’. Met optredens, openbare lessen en voorlichting door Muziekschool Ouder-Amstel.

stadstour Zaterdag 11 en zondag 12 september start in Amstland de nieuwe fietsroute “Rondji Urbanus”. Download de route via www.duivendrechtdetijds.nl en daar vind je ook informatie over de vier Urbanuskerken in onze omgeving. Zie voor informatie over kerken en openingstijden tijdens OMD ook de websites van de Urbanus-kerken zelf: bij Ouderkerk aan de Amstel, Nes aan de Amstel en Bovenkerk aan de Poel in Amstelveen. En maak Sint Urbanus in Bovenkerk blij en doneer een lijst!

READ  Je kunt nu Windows 365 gebruiken op de iPad en daar heeft Microsoft een app voor

More from Madison Garrett

Deze populaire PS4-game kost slechts $ 1 voor een beperkte tijd

Alle PS4-gebruikers kunnen momenteel een populaire PS4-game downloaden voor $ 1, voor...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *