Ray Traced is een onmisbare onofficiële poort die je gratis kunt downloaden

Nu is hier iets dat uit het niets kwam. Software-engineer ‘sultim-t’ heeft een Ray Tracing-versie uitgebracht van de eerste Serious Sam-game, Serious Sam: The First Encounter.

Zoals zijn beschrijving luidt:

Serious Sam TFE: Ray Traced is een port van de klassieke Serious Sam: First Encounter (2001), die een herwerkte grafische engine bevat om ray tracing-ondersteuning mogelijk te maken. Met hardware-versnelde ray tracing is het mogelijk om globale verlichting, reflecties, brekingen, zachte schaduwen en andere visuele effecten volledig in realtime te berekenen.”

Deze onofficiële poort is nu beschikbaar om te downloaden. En ja, dit is een gratis download, wat betekent dat iedereen het kan downloaden van Hier. Het goede nieuws is dat Serious Sam TFE: Ray Traced de bestanden van de originele game nodig heeft. Dus ook al is het gratis, je moet nog steeds de officiële game kopen (en ondersteunen).

Om de nieuwe Ray Tracing-effecten te laten zien, heeft sultim-t de volgende trailer uitgebracht. Deze trailer toont de meeste Ray Tracing-effecten van het spel. Bovendien bevat het enkele voor / na vergelijkingsscènes. Ze zien er echt cool uit, dus zorg ervoor dat je ze op zijn minst bekijkt.

Genieten van!

John Papadopoulos

John Papadopoulos

John is de oprichter en hoofdredacteur van DSOgaming. Hij is een fan van computerspelletjes en steunt de mod en onafhankelijke gemeenschappen van harte. Voordat hij DSOGaming oprichtte, werkte John aan verschillende gamingwebsites. Ondanks dat het een sterke speler is in pc-games, zijn zijn wortels te vinden in games op consoles. John hield van – en doet dat nog steeds – 16-bits consoles, en de SNES is een van de beste. Het pc-platform versloeg het echter voor consoles. Dit is voornamelijk te danken aan de 3DFX-technologie en de 3D-versneller grafische kaart, Voodoo 2. John heeft ook een hogere graad proefschrift geschreven over “The Evolution of PC Graphics Card”.
Telefoongesprek: e-mail

READ  Stappen om de scorekaart te downloaden, toelatingsproces
Written By
More from Eda Greene

Stickers, frames en GIF’s downloaden en verzenden op WhatsApp

Morgen viert India zijn 75e Onafhankelijkheidsdag. Dit is de tijd van het...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *