Openingsrapport april 2021: Digi haalt Maxis over in termen van downloadsnelheid

De verovering Vandaag voor het eerst gepubliceerd Mobile Network Experience Report Voor het jaar 2021 voor Maleisië en zoals gewoonlijk bevatte het veel interessante observaties over de algemene toestand van onze telecombedrijven op basis van de gegevens die zijn verzameld van 1 december 2020 tot en met 28 februari 2021. DJ Het is blijkbaar de snelste telecomoperator in Maleisië op dit moment als het gaat om downloadsnelheden.

Volgens het rapport wist het telecombedrijf te overwinnen Maxis Wie heeft de titel Download Speed ​​Experience al vele jaren, ook al is de kloof tussen de twee bedrijven met slechts 1,4 Mbps niet zo groot. Aan de andere kant blijft het een verontrustend teken voor Maxis, hoewel Opensignal opmerkt dat de downloadsnelheden van telco’s verder zijn gedaald sinds hun laatste rapport in september 2020.

Download snelheidstestresultaten volgens Opensignal Mobile Experience Report Malaysia voor april 2021.

Concreet is de downloadsnelheid van Maxis gedaald van 14,5 Mbps in het rapport van september 2020 tot 11,9 Mbps. Maxis is echter niet de enige koerier die de downloadsnelheid heeft zien dalen.

Het nieuwe rapport zei dat ook Cellcom De downloadsnelheid is nu 7,7 Mbps versus 10,2 Mbps in september. Dit heeft de koerier ook onderaan de grafiek geplaatst, wat nogal verrassend is gezien zijn marktpositie.

Download Speed ​​Experience-resultaten volgens het eerdere Malaysia Mobile Experience Report in september 2020.

U Mobile heeft ook wat afname in snelheid gezien, maar niet veel; Van 10,1 Mbps in september tot 9,6 Mbps. Aan de andere kant voegt unifi Mobile zich bij Digi als de enige andere provider die de downloadsnelheid heeft verbeterd van 6,7 Mbps in september naar 9,1 Mbps.

READ  Safety Pool kondigt 100.000 zelftestscenario's aan die klaar zijn om te downloaden

Advertenties

Naast de downloadsnelheid heeft Maxis ook de troon van haar video-ervaring verloren aan Digi, maar ze kan nog steeds de voorsprong in game-ervaring behouden, ook al moet de koerier de titel delen met U Mobile onder het rapport van april 2021. U Mobile heeft dat gedaan. behield ook zijn grip op snelheid. Download en probeer de audio-app.

Ondertussen is Celcom volgens het laatste rapport opnieuw koploper op het gebied van 4G-dekking. Hetzelfde geldt ook voor 4G-beschikbaarheid, maar de koerier moet het adres delen met unifi Mobile, dat in dit deel van het rapport over het algemeen vergelijkbaar is met Celcom.

Wat we hierboven noemden, is slechts het topje van de ijsberg. U kunt het volledige rapport bekijken op Opensignal site hier Om dieper inzicht te krijgen in de prestaties van onze vervoerders in de afgelopen maanden.

(Bron: Opensignal.)

Written By
More from Eda Greene
Gratis download: GW16 Premier League Insights-rapporten – Gegevens en statistieken
Goedenavond/morgen/avond, waar ter wereld u ook bent, u krijgt de analyseoplossing van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *