Red Sox vs.Mets – Samenvatting van het spel – 27 april 2021

New York — – Jarrett Richards Hij herschreef zijn overdracht afgelopen weekend met één gedachte in gedachten.

Hij zei: “Meer noord en zuid.”

De rechterhand van de Red Sox gaat nu de goede kant op.

Richards vindt eindelijk het getroffen gebied en raakt 10, Bobby Dalbeck Homer sloeg zijn eerste van het seizoen en Boston versloeg dinsdagavond de New York Mets met 2-1.

Richards (1-2) stond runs en zeven slagen toe over zeven ronden, en heeft geen vrije passen uitgegeven die eenmaal begonnen na zes lopen. Hij sneed zijn ERA van 6.48 naar 4.94 dankzij advies van schietinstructeur Dave Bush, die suggereerde dat hij zijn volledige einde moest laten vallen om van de zij-aan-zij-actie af te komen.

“Het overdrachtsproces is heel eenvoudig”, zei de 32-jarige Richards. “Dit helpt me om in de buurt te blijven.”

Boston’s team verbeterde naar Oost met 9-15, inclusief de 12 grootste competitie-overwinningen.

Jeff McNeill Hij zette New York met 1-0 op voorsprong met Homer in de tweede, maar Dalbeck bracht het gelijk met een schot rechts van het midden, voor de derde. Raphael Devers Hij zette Boston op de eerste plaats met zijn RBI single op de zesde plaats, en Kiké Hernández scoorde na een lead double.

Matt Barnes Geobsedeerd Huis van Alonso En de Jd Davis Tijdens de negende wedstrijd 1-2-3 om haar vijfde te redden. Alonso werd vier keer geraakt.

Barnes schoot Alonso snel op de tweede slag, tot grote ergernis van de balspeler. Alonso staarde dicht bij Boston nadat hij een overtreding had begaan buiten het veld, maar slaagde er niet in zijn swing op een gebroken bal te controleren voor de derde slag.

READ  Arizona Fall League 2022 spel

David Peterson (1-3) is twee keer toegestaan ​​in zes rollen voor Metz. De linkshandigen deelden 12 grondschoppen en sloegen drie terwijl ze vier en twee keer opgaven.

Mets-coach Luis Rojas zei: “Hij had vandaag drie velden voor hem en zijn leiderschap was sterk.”

De man die we ons hadden voorgesteld

Richards tekende een $ 10 miljoen free agent deal voor een jaar met Boston, waarna hij 13 slagmensen sloeg in de eerste 16 ronden 2/3 van het seizoen.

Bijwerk met Bush loste dat op. Door zijn gebruikelijke tumultueuze worpen te beperken, gooide Richards 70 van de 93 opvallende worpen, waaronder 19 swing en missers.

“Dit is de man die we voor ogen hadden”, zegt Alex Cora, directeur van Red Sox. ‘Hij kan dit elke vijf dagen doen.’

Richards – die gedurende zijn hele carrière verbijsterd was door terugkerende blessureproblemen – heeft gepubliceerd Uitleg met twee cijfers Voor het eerst sinds ik op 21 april 2018 met engelen een carrièrehoog had opgetekend met 11.

In de eerste plaats was hij een snel glijdende balschieter, die 20 gebogen ballen schudde. Mets nam er acht mee om toe te slaan en blies op de andere twee.

Lage respons

New York begon de bal voor de tweede keer door het klassement hard te raken, maar Boston beperkte de schade. Richards strandde met twee in een vierde, James McCann En de Kevin Pillar Ze werden naar de honken gegooid in de vijfde en de andere twee Richards strandden in de zesde.

Mets was 1-tegen-3 met de lopers in het midden van de score, waarmee het slechtste Major League-gemiddelde op die posities werd verhoogd naar 0,193.

READ  Spel samenvatting: Thunder 106, Raptors 112

“De lopers in het centrum van het scoren zijn momenteel het belangrijkste”, zei Rojas. ‘Het is bijna alsof hij ons nog steeds stalkt.’

Vuil werk

Alonso draaide zich verdedigend in het 1e honk op het 5e honk en spartelde naar de lijn om de scherpe Dalbec-batsman te vangen voordat hij weer opstond en Duik om een ​​vinkje te zetten De tas met zijn handschoen.

Tweemaal winnaar van de Golden Glove Francisco Lindor Hij kreeg de Mets van de zevende door de liner decoy van Marwin Gonzalez Uitgestrekt naar het tweede honk Dubbelen Renfrew jager.

Boo wie?

Lindor werd uitgejouwd nadat hij de achtste inning had uitgeschakeld. Hij heeft 0.212 verdiend sinds hij een deal van $ 341 miljoen ondertekende voor 10 jaar aan de vooravond van zijn openingsdag.

Onze fanbase is net zo gepassioneerd als hij is, zei Rojas. “Beter willen doen, wedstrijden winnen. Ik weet zeker dat het niet de laatste keer is dat we een reactie van onze fans horen.”

Coach kamer

Red Sox: CF Alex Verdugo En INF Christian Arroyo Beiden zijn uit de selectie maar zijn beschikbaar op de bank. Verdujo had zaterdag een spierkramp in de hamstrings en zat zondag buiten. Arroyo heeft zondag zijn linkerhand geblesseerd op het veld. Verdujo kwam in de negende minuut als verdedigende invaller binnen.

Mets: OF Brandon NemoNL, aanvoerder van het basispercentage op .477, was de dag nadat hij een injectie kreeg voor een botsing in het rechterdijbeen uit de New Yorkse ploeg. Hij sloeg hem op de zevende en sloeg hem. … LHP Stephen Tarpley werd geselecteerd op de alternatieve locatie en INF José Peraza werd ingeschakeld. … De club regelde dat spelers, coaches en andere eerstelijnsleden na de wedstrijd woensdag hun tweede vaccin tegen het Coronavirus kregen, waarbij ze donderdag verlof gebruikten om eventuele bijwerkingen op te vangen. Het team zal nog steeds onder de 85% vaccinatiegraad zitten die Major League Baseball nodig heeft om enkele veiligheidsprotocollen te versoepelen. De gouverneur van New York, Andrew Cuomo, kondigde aan dat … Mets en Yankees vanaf 19 mei hun energie kunnen verhogen van 20% naar 33%.

READ  Drukke voetbalavond

volgende

Mets Ace Jacob Degrom (2-1, 0.31 ERA) tegenover Boston RHP Nick Bivita (2-0, 3,48) om de reeks van twee games te voltooien. Rechtshandige DeGrom haalde de top 15 van zijn carrière zonder de laatste keer een dubbele klap tegen Washington te hebben gehad.

——

Volg Jake Sener: https://twitter.com/Jake– Seiner

——

More from Madison Garrett
De gehaaste Steelers vinden nieuw leven tegen de Eagles in een wedstrijd voor het seizoen
De Steelers hebben de laatste tijd niet veel wedstrijden gehad om zich...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *