OPPO Find X5 Pro ontvangt Android 13 Beta 1-update als een van de eerste

Rotterdam, 12 mei 2022 – OPPO heeft vandaag aangekondigd dat Find X5 Pro een van de eerste apparaten zal zijn die de nieuwe Google Android 13 Beta 1-update zal ontvangen. Ondertussen biedt OPPO een ColorOS-ontwikkelaarsvoorbeeld op basis van Android 13 Beta 1 om aan nieuwe functies en wijzigingen te werken.ik

“We werken al lang nauw samen met Google om de best mogelijke gebruikservaring te bieden met ons ColorOS-besturingssysteem, gebaseerd op elke versie van Google’s Android-besturingssysteem”, zegt Andy Wu, Vice President van OPPO en Head of Find Product Series. “Met de nieuwe Android 13 zijn we van mening dat de prestaties van onze hoogwaardige producten, zoals het vlaggenschip OPPO Find X5 Pro, volledig zullen worden benut door ontwikkelaars en gebruikers.”

Android 13 legt meer nadruk op privacy en beveiliging en introduceert nieuwe Application Programming Interfaces (API’s) om ontwikkelaars te helpen betere apps te bouwen. Het brengt een groot aantal updates, waaronder privacyfuncties zoals een nieuwe toestemmingsmelding voor het kiezen van foto’s, API’s zoals app-pictogrammen met een thema, het toevoegen van tegels aan snelle instellingen en taalondersteuning voor elke app. Bluetooth LE en MIDI 2.0-audio kunnen ook via USB worden gebruikt.

Beta 1 voegt ook nieuwe rechten toe voor selectieve toegang tot verbeterde mediabestandenaudioroutering API’s en nog veel meer. Android 13 Beta 1 zal beschikbaar zijn voor Find X5 Pro, OPPO’s nieuwste vlaggenschip-smartphone gelanceerd in februari 2022. Find X5 Pro is uitgerust met OPPO’s eerste eigen Neural Processing Unit (NPU), MariSilicon X genaamd, voor een uitstekend beeld verwerkingsprestaties.

Bovendien bevat OPPO Find X5 Pro het IMX766 dubbele camerasysteem, dat wordt aangedreven door OPPO’s MariSilicon X NPU voor een ongeĆ«venaarde beeldverwerkingservaring. Met zijn ongeĆ«venaarde prestaties, ultrasnelle 5G-connectiviteit en 80W SUPERVOOC snellaadtechnologie, is Find X5 Pro ontworpen om gebruikers over de hele wereld een uitstekende allround ervaring te bieden.

READ  Bewaar Instagram-video's op mobiele telefoon en laptop met online download-apps en tools

Ontwikkelaars kunnen een voorbeeld van ColorOS bekijken, gebaseerd op de nieuwe Android 13 Beta 1, hier Download en probeer het uit. Find X5 Pro-gebruikers zullen naar verwachting binnenkort als een van de eersten genieten van de nieuwe openbare release van ColorOS, gebaseerd op Android 13.

Dit artikel is een inzending en valt niet onder de verantwoordelijkheid van de redactie.

More from Madison Garrett
Zo plan je je reis verstandig met Google Maps
Het kan weer: Plan een weekendje weg of een hele reis naar...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *