Opslag van Xbox Series X/S uitbreiden

Opslag van Xbox Series X/S uitbreiden

Aangezien externe harde schijven langzamer zijn dan Xbox Series X/S SSD’s, zijn ze niet uitgerust om moderne Series X/S-titels uit te voeren. Om deze games te spelen, moet je ze eerst terugzetten naar je console. Aangezien oudere Xbox-platforms harde schijven gebruiken, werken Xbox One en oudere titels gelukkig prima op externe schijven. Je kunt waarschijnlijk veel van je opslagproblemen oplossen door een externe harde schijf aan te schaffen, al je achterwaarts compatibele titels naar die schijf over te zetten en de kostbare SSD-ruimte van je console te sparen voor Series X/S-titels. schijven, is er geen garantie dat een recent geïnstalleerde game op de Xbox zal draaien, dus u kunt het beste geld besparen en gewoon een externe harde schijf kopen.

Na het uitvallen van services zoals Stadia zou je het concept van cloudgaming kunnen heroverwegen, maar als je een Xbox Series X/S, een actief Game Pass Ultimate-abonnement en een snelle internetverbinding hebt, waarom geef je dan niet Xbox Cloud-games gaan? Met deze service kunt u een bibliotheek met titels afspelen zonder er een te downloaden. Ga naar je gamebibliotheek, ga naar de Xbox Game Pass-sectie en selecteer een game met het cloudpictogram.

Hoewel Xbox Cloud Gaming je kan helpen ruimte op je console te besparen, is het verre van de beste manier om te spelen. Afhankelijk van de internetsnelheid en stabiliteit van je verbinding, kan het spel er wazig uitzien en last hebben van vertraging. Dit is misschien geen probleem voor oudere games die niet veel snelle reflexen vereisen, maar het illustreert wel enkele basismanieren waarop iets lokaal op de console spelen nog steeds superieur is aan het erop streamen. Aan de andere kant, als je geen ruimte hebt voor de game op je console, is een ietwat trage, vage ervaring beter dan helemaal niets, toch?

READ  Xbox Game Pass voegt twee van de meest controversiële games van 2021 toe

Zoals meestal het geval is bij games, kunt u in het ergste geval de opslag altijd “uitbreiden” door simpelweg de oude gegevens te verwijderen. Dit omvat games, downloadbare inhoud en video’s. Hoewel je ze handmatig kunt verwijderen, zou je op het tabblad Beheren van het menu Mijn games en apps de optie Ruimte vrijmaken moeten vinden. Kies vanaf daar Leftover Add-Ons om DLC te verwijderen die nog op je console staat, of selecteer Shrinkable Games om vreemde spelmodi te verwijderen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *