Bruins-aanvoerder Bergeron mist de tweede wedstrijd op rij

Bruins-aanvoerder Bergeron mist de tweede wedstrijd op rij

Boston Bruins-aanvoerder Patrice Bergeron zal zijn tweede opeenvolgende wedstrijd missen, maar het zal dag na dag zijn in de eerste ronde van het team, zoals Bruins-coach Jim Montgomery woensdagochtend zei dat Bergeron vooruitgang boekt, maar hij zal niet beschikbaar zijn voor de wedstrijd . 2 tegen de Florida Panthers op TD Garden Bergeron miste ook de Stanley Cup-opener van maandag 2023. Destijds zei Montgomery dat Bergeron en de andere spelers “onder het weer” waren. En Montgomery gaf woensdag aan dat waar Bergeron momenteel mee te maken heeft geen ziekte is. Bob Halloran van SportsCenter 5 meldt dat hoewel Bergeron griep heeft opgelopen, het huidige probleem een ​​blessure is die hij opliep tijdens de laatste wedstrijd van het reguliere seizoen in Montreal, en dat de eerste wedstrijd de eerste playoff-wedstrijd was die Bergeron sinds 2018 heeft gemist. de Panters 3-1. . “Het is moeilijk om hem van het ijs te krijgen”, zei Montgomery over Bergeron na het skiën woensdagochtend. “Hij is zeer professioneel. Hij is competitief.” “Uiteraard weet iedereen dat hij betrokken wil zijn, maar het mooie aan hem is zijn vermogen om zijn persoonlijke gevoelens opzij te zetten en onze groep te blijven leiden zoals hij doet. Dat zegt veel over zijn leiderschapskwaliteiten.” Montgomery zei dat hij vervangende aanvoerder Brad Marchand een meer leidende rol op zich zag nemen terwijl Bergeron de eerste wedstrijd miste. “Hij was uitstekend, net als de rest van de jongens. Iedereen weet dat je Patrice’s schoenen niet met één man vult, maar ik denk dat hij het roer overnam”, zei Montgomery Marchand. “Ik hoor hem meer in de kleedkamer tussen de periodes door en ook elke dag als ik binnenloop om te praten over wat we in de praktijk gaan doen. Meestal spreekt Patrice. Ik hoor Brad nu praten, hij neemt het op zich en hij is een geweldige leider.’ Montgomery zei dat de Bruins hetzelfde zullen hebben. De opstelling in Game 2 is dezelfde als in Game 1. Linus Ullmark start in het doel en wordt ondersteund door Jeremy Swaiman. Bekijk hieronder de frontlinies en defensieve combinaties: Aanvallers Brad Marchand – Pavel Zacha – Jake Debrusek Tyler Bertuzzi – David Craigie – David Pasternak Taylor Hall – Charlie Coyle – Trent Frederick Nick Foligno – Thomas Nozick – Garnett Hathaway Verdedigers Dmitry – Connor Clifton

READ  Het is net Overwatch With Mechs

Boston Bruins-aanvoerder Patrice Bergeron zal zijn tweede opeenvolgende playoff-wedstrijd missen, maar dag in dag uit zal hij de eerste ronde van het team missen.

Bruins-coach Jim Montgomery zei woensdagochtend dat Bergeron vooruitgang boekt, maar dat hij niet beschikbaar zal zijn voor Game 2 tegen de Florida Panthers in TD Garden.

Bergeron miste maandag ook de Stanley Cup-opener van 2023. Destijds zei Montgomery dat Bergeron en de andere spelers “onder het weer” waren.

Montgomery gaf woensdag aan dat waar Bergeron momenteel mee te maken heeft geen ziekte is. Bob Halloran van SportsCenter 5 meldde dat hoewel Bergeron griep had, het huidige probleem de blessure is die hij opliep tijdens de laatste wedstrijd van het reguliere seizoen in Montreal.

De eerste wedstrijd was de eerste playoff-wedstrijd die Bergeron sinds 2018 had gemist. Ondanks de afwezigheid van hun aanvoerder versloegen de Bruins de Panthers met 3-1.

“Het is moeilijk om hem van het ijs te krijgen. Hij is erg professioneel. Hij is competitief”, zei Montgomery over Bergeron na het schaatsen op woensdagochtend. “Uiteraard weet iedereen dat hij betrokken wil zijn, maar het mooie aan hem is zijn vermogen om zijn persoonlijke gevoelens opzij te zetten en onze groep te blijven leiden zoals hij doet. Dat zegt veel over zijn leiderschapskwaliteiten.”

Montgomery zei dat hij vervangende aanvoerder Brad Marchand een grotere leidende rol op zich zag nemen terwijl Bergeron afwezig was in de eerste wedstrijd.

“Hij was uitstekend, net als de andere spelers”, zei Montgomery over Marchand. “Iedereen weet dat je Patrice’s schoenen niet met één man vult, maar ik denk dat hij het roer overnam.” “Ik hoor zijn stem meer in de kleedkamer tussen de periodes door en ook de dagelijkse keren dat ik langsloop om te praten over wat we in de praktijk gaan doen. Meestal spreekt Patrice. Ik hoor Brad nu praten, dus hij neemt het op zich.” en hij is een geweldige leider.”

READ  Santiago 2023 - Laura Pigosi wint de tennistitel voor dames op Pan Am Games

Montgomery zei dat de Bruins dezelfde opstelling zullen hebben voor Game 2 als in Game 1. Linus Ullmark zal bij het doel beginnen met Jeremy Swaiman die hem steunt. Bekijk hieronder de frontlinies en defensieve combinaties.

aanvallers

Brad Marchand – Pavel Zacha – Jake Debrusek

Tyler Bertuzzi – David Craigie – David Pasternak

Taylor Hall-Charlie Coyle-Trent Frederick

Nick Foligno – Thomas Nozick – Garnet Hathaway

verdediging

Dmitry Orlov – Charlie McAvoy

Hampus Lindholm – Brandon Carlow

Derek Forport – Connor Clifton

Gerelateerde verhalen:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *