Originele Overwatch-conceptart zou kunnen wijzen op de nieuwe naam van McCree

Een vroeg stuk concept art van Overwatch zou een hint kunnen zijn naar wat Blizzard zou kunnen doen met het hernoemen van de held die voorheen bekend stond als Jesse McCree.

Een van de grootste nieuwtjes in Overwatch op dit moment is dat de pistoolzwaaiende DPS-cowboykampioen van de game een nieuwe naam krijgt. waarom? Omdat Jesse McCurry, een echte Blizzard-medewerker, betrokken is bij het aanhoudende schandaal.

In een poging om het personage af te leiden van de IRL-persoon met dezelfde naam, zal McCree later in 2021 officieel worden hernoemd. Wat wordt zijn nieuwe naam? We hoeven misschien niet verder te kijken dan wat OG Overwatch concept art.

Sneeuwstorm

Macri Macri zal niet lang meer bestaan, maar wat wordt zijn nieuwe naam?

Zoals Blizzard Insider Naeri op Twitter opmerkte, zou de nieuwe bijnaam van McCree eigenlijk gebaseerd kunnen zijn op zijn oorspronkelijke concept. In deze vroege iteratie, in plaats van een revolver-cirkelende cowboy, was het personage een Schotse Highland-krijger, met Claymore in plaats van een vredeshandhaver.

In plaats van Jesse McCree kunnen spelers “Joel McCloud” kiezen als Blizzard besluit terug te gaan naar de oude conceptkunst van inspiratie.

We weten, we weten dat je waarschijnlijk je ogen sluit als je aan McCloud denkt? Dat is ongelooflijk zwak”, en je bent waarschijnlijk niet de enige. Toch kan het werken om juridische stappen van Nintendo te blokkeren, aangezien het anders genoeg is, maar het doet je toch aan het personage denken.

Zie het op deze manier: zou je liever hebben dat de scherpschutter zoiets als Dale of Roger wordt genoemd? Nee, het zal niet werken. Hoewel het misschien geen grote hit is bij fans, zou Joel McCloud in de toekomst de Overwatch-cowboy kunnen zijn.

Wanneer verandert Blizzard de naam van McCree?

We weten momenteel niet precies wanneer de naam van McCree zal worden gewijzigd in wat Blizzard ook besluit. maar, Blizzard kwam naar buiten en ze zeiden dat ze het ‘binnenkort’ zouden doen Dus we kunnen dat binnenkort in de update zien gebeuren.

READ  Star Wars: Squadrons zal in maart beschikbaar zijn op EA Play

Wat er ook gebeurt, we zullen altijd dol zijn op de revolverheld van Overwatch, zelfs als hij de bijnaam ‘McCloud’ krijgt zoals de ruimtevarende Fox.

Written By
More from Aubrey Mason

Marjorie Taylor Greene: De GOP heeft zojuist weer een stap gezet richting QAnon

“Gefeliciteerd aan de toekomstige Republikeinse ster Marjorie Taylor Greene met een grote...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *