Genshin Impact 2.1 releasetijd – Countdown to Baal en Sara banner

De releasedatum van Genshin Impact 2.1 is nu nog maar een paar dagen verwijderd, wat betekent dat we veel hebben om enthousiast over te zijn in de vorm van nieuwe inhoud die binnenkort naar de MiHoYo-anime komt. Het nieuwste werk van de Inazuma Archon Quest, enkele grote vijanden, twee nieuwe vijfsterrenwapens en drie nieuwe personages zijn onderweg met de patch – en nu hebben we een idee wanneer we het moeten laten vallen. Enkele spoilers vooruit, mensen.

MiHoYo start onderhoudsupdate 2.1 voor Genshin Impact op de gebruikelijke tijd vanaf 6AM UTC+8 op 1 september, alleen studio aankondigen Op de website van de game, wat zich vertaalt naar 3PM PST/6PM ET/11PM BST op 31 augustus. Dit zal naar schatting ongeveer vijf uur duren, en als compensatie voor serverdowntime gedurende enige tijd, biedt MiHoYo spelers opnieuw wat freebies – 300 initiĆ«le munten, om precies te zijn. Dat is 60 voor elk uur dat de game offline gaat om 2.1 te downloaden, hoewel je nog steeds het volledige bedrag krijgt, zelfs als de update eerder valt dan verwacht.

Belangrijk nieuws voor Update 2.1 is de nieuwe aankomende personages: Raiden Shogun en Kujou Sara, die samen met Update 2.1 op 1 september zullen arriveren met de eerste banner, terwijl Kokomi debuteert met de tweede.

Aankomende nieuwe locaties 2.1 omvatten twee nieuwe eilanden van Inazuman genaamd Watatsumi Island en Seirai Island, terwijl nieuwe leiders de Genshin Road (Spoiler alert vooruit, dus scroll naar boven als je het niet wilt weten) bevat twee New World Bosses – Thunder Manifestation en Hydro Hypostasis – plus de Trounce Domain Boss Signora.

Dan komen er natuurlijk een aantal nieuwe evenementen en andere functies aan, zoals jagen. Bekijk voor de volledige lijst alles wat we tot nu toe weten over de Genshin Impact 2.1-update op deze link en bereid je voor op de nieuwe batchinhoud. Bekijk voor nu onze gidsen over de beste Genshin Impact Baal-builds en de beste Genshin Impact Sara-builds voor enkele handige tips voordat ze eraan komen.

{“Pagina”: {“Pagina: {“Inhoud: {“Titel: “Time Release van Genshin Impact 2.1u2013 Baal en Sara banner Countdown”, “type”: “news”, “category”: ” genshin -impact ” },” user “: {” loginstatus”: false},” game “>: {” publisher “:” miHoYo “,” genre “:” RPG “,” title “:” Genshin Impact “,” genres “:[“RPG”,”Free to Play”]}}}}

READ  Combat Mission Shock Force 2 is eindelijk op Steam
Written By
More from Max Mcgee

Turnip Boy pleegt belastingontduiking, wendt zich tot de computer en draait zich in april om

Christina Bacon 15 maart 2021 – 14:45 uur Onconventioneel actie- en avonturenpuzzelspel,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *