Outbreak: Lost Hope Definitive Edition is nu beschikbaar voor Xbox Series X | S.

Tot een paar weken geleden begon de hele Outbreak-saga een beetje te vervagen, maar sindsdien hebben we gezien De nieuwe nachtmerrieEn de Epidemie En de Nightmare Chronicles Ze komen allemaal aan op Xbox One en Xbox Series X | S in de definitieve versie. Dus de lancering van Outbreak: Lost Hope Definitive Edition past goed.

Nu te koop en te downloaden op Xbox One en Xbox Series X | S, Outbreak: Lost Hope Definitive Edition is de nieuwste in een steeds groter wordende reeks Outbreak-titels die op de volgende generatie consoles verschijnt. Nadat het eerder in 2019 weer op Xbox One was uitgebrachtNu zien we het schitteren in de vorm van een laatste editie, nu met elke Series X | -badge S verbeterde taak bijgevoegd.

Met £ 12,49 is wat heel anders is het debat – in feite is de Xbox Store-pagina eigenlijk slechts een kopie van wat het in 2019 is gebeurd. Verwacht een visuele boom ondanks enkele frame-pickups, het gebruikelijke plezier en games die we zien met elk spel dat Badge X | vasthoudt S trots vooraan en in het midden. Eerlijk gezegd, als je de game nog niet hebt opgepikt, je een Xbox One-speler bent en gewoon wilt weten wat het te bieden heeft, raden we je alleen aan om naar de oudere versie te gaan – al was het maar goedkoper.

Wat verwacht je als je Outbreak: Lost Hope nog niet eerder hebt gespeeld? Nou, het is een van de lange koppen van Outbreak die ons aan de andere kant van een landelijke pandemie duwt, en gelukkig heeft het zichzelf niet gerepliceerd in de echte wereld – maar toch. Met brute hordes om te vechten, voorraden om te jagen, puzzels om te voltooien en nachtmerries om te overwinnen is dit allemaal echte survival-horror op zijn best, werkend op het pad van klassieke gameplay.

READ  Ontvang 50% korting op het klassieke Star Wars Racer-spel

Functies zijn onder meer:

 • True Survival Horror: de klassieke gameplay doet het verleden herleven.
 • OTS: Dit schouder-aan-schouder angstspel voor binnenshuis versterkt de angst.
 • Verhaalmodus: ervaar de nachtmerrie van Gwen terwijl ze naar haar dochter zoekt.
 • Aanvalmodus: bonusmodus waarin je je kunt overgeven en overleven tegen de ondoden.
 • Vechten of rennen: vecht direct tegen bedreigingen of ren voor je leven.
 • Machteloos: versla je vijanden en ren weg voordat ze kunnen herleven.
 • Verkennen: vind gebieden, lees logboeken om sleutels te vinden en los puzzels op om te overleven.
 • Voortgang: opslaan is beperkt en beperkt. Zoek naar diskettes om uw voortgang bij te houden. Opslag: beheer uw beperkte voorraad door naar items te zoeken en ze in caches op te slaan.
 • Rugzak: zoek rugzakken om je inventaris te vergroten.
 • Moeilijk: speel door meerdere moeilijkheidsgraden.
 • Verdediging: gebruik verschillende vuurwapens en slagwapens tegen de ondoden.

Je zult zien dat Outbreak: Lost Hope Definitive Edition verder rijdt Xbox-winkel Dus als je het nieuwste – en beste – exemplaar van de game mee naar huis wilt nemen? – Vorm, ga nu de reddingsschoenen invullen.

Game beschrijving:

De moeder beleeft een wanhopige zoektocht naar haar dochter te midden van een landelijke epidemie. Dit verhaal speelt zich af in de wereld van Outbreak van Dead Drop Studios en volgt Gwen na haar gruwelijke ontsnapping uit een stedelijk centrum tijdens een uitbraak. Door een vreselijk ongeluk is ze gescheiden van haar dochter Hope en moet ze de ondoden bevechten om te overleven … en haar dochter te redden. Outbreak: Lost Hope is de volgende titel in de Outbreak-serie. De nieuwe is vanaf de grond opgebouwd en bevat een geheel nieuwe survival-horrorspel. Met meer controle komen grotere bedreigingen als je door brute hordes vecht, wanhopig naar voorraden zoekt, puzzels oplost en uiteindelijk je een weg baant door deze nachtmerrie. Jij en je dochter hebben maar één leven – kun jij overleven en de nachtmerrie redden?

READ  Xbox Series S uitverkocht bij Microsoft - Waar te zoeken naar voorraad Volgende
Written By
More from Vanessa Hale
De bètaversie van de Xbox Series X-console is volgende week terug voor onze insiders
Eerder deze maand begon Microsoft met de uitrol van een nieuw initiatief...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *