Outcast 2 – Er is een nieuwe start aangekondigd voor pc, PS5, Xbox Series X.

Als uw reactie op een advertentie Outcast 2 – Een nieuw begin Hij is: “Ik weet niet zeker of ik er eerder van gehoord heb” outcast 1Dat is volkomen begrijpelijk, het vervolg werd oorspronkelijk twee decennia geleden aangekondigd.

de eerste in de steek gelaten game, een bekroond sciencefiction-avonturenspel ontwikkeld door Appeal en uitgegeven door Infogrames, werd in 1999 op pc uitgebracht. Untouchable 2: Paradise LostHet werd het volgende jaar aangekondigd, maar werd nooit voltooid vanwege financiële problemen.

maar outcast 2 Het lijkt erop dat het deze keer echt gaat gebeuren, dankzij THQ Nordic, die het langverwachte vervolg publiceert, opnieuw ontwikkeld door Appeal Studios. (De Belgische ontwikkelaar heeft ook een frisse nieuwe versie uitgebracht van in de steek gelaten In 2017, getiteld Outcast – tweede contact, uitgegeven door Nacon.) THQ Nordic zegt dat het leden van het originele Outcast-team, waaronder componist Lennie Moore, heeft samengebracht om outcast 2.

Cutter Slade, de Navy SEAL-held van het originele spel, keert terug Outcast 2 – Een nieuw begin. Cutter herrezen “door de grote Yods,” De Steam-pagina van de game Ze moeten de planeet Adela redden van de invasie van robotkrachten. Met de Jetpack van Cutter kan hij “springen, uitvallen, glijden en snel gaan” outcast 2open wereld.

Beschrijving van THQ Nordic and Appeal Studios Outcast 2 – Een nieuw begin Als een avonturenspel in een open wereld met een niet-lineair verhaal – zullen de acties en beslissingen van de spelers de uitkomst van het verhaal veranderen.

outcast 2 In ontwikkeling voor PlayStation 5, Windows PC en Xbox Series X. THQ Nordic heeft nog geen releasedatum aangekondigd.

READ  De moeilijk te vinden PS5 en RTX 3090 hebben elk gedurfde overvallen geïnspireerd
Written By
More from Lesley Curry
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *