NBA 2K22 ontvangt een nieuwe update voor PS5 en Xbox Series X, patch-opmerkingen onthuld

Nadat het slechts een week geleden werd uitgebracht, is er een nieuwe update uitgebracht voor NBA 2K22 Nu betaald als 2K Sports en ontwikkelaar Visual Concepts. Deze update is in het bijzonder alleen beschikbaar voor spelers die de game op PlayStation 5 en Xbox Series X/S-platforms spelen, wat betekent dat het misschien niet de patch is die je zelf downloadt, afhankelijk van waar je speelt.

Als geheel is dit de nieuwste NBA 2K22 De update is zeker niet enorm. Als zodanig zijn de daadwerkelijke wijzigingen die zijn opgenomen helemaal niet erg breed. Visual Concepts merkt op dat het belangrijkste dat deze update voor PS5- en Xbox Series X-spelers doet, de game alleen algemene “stabiliteitsverbeteringen” biedt. Daarnaast zijn er ook enkele aanpassingen gedaan als het gaat om de MyCareer-modus van de game. Om de een of andere reden zijn sommige spelers een probleem tegengekomen waardoor ze niet verder komen in het verhaal van het spel. Deze patch zou nu deze vastgelopen bug moeten oplossen.

Voor het geval je niet hebt opgenomen NBA 2K22 Voor jezelf tot nu toe is de game nu uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, Nintendo Switch en pc. En als je wilt dat alles in deze update is opgelost (om op de hoogte te blijven van toekomstige updates van NBA 2K22), vindt u de volledige patch-opmerkingen hieronder.

Algemeen

  • Extra stabiliteitsverbeteringen in een voortdurende inspanning om uw gebruikerservaring te verbeteren.

  • Er zijn problemen opgelost waarbij sommige gebruikers niet verder konden met de selectie mijn werk Perspectieven.

  • De boekingslijst van Gatorade Private Courts geeft nu op betrouwbare wijze uw vriendenlijst weer.

  • Net voor deze patch opgelost: gebruikers zouden al een verbeterd reactievermogen op Squad Invites en nieuwe verbeterde prestaties in Rec/Pro-Am-ervaringen moeten hebben opgemerkt.

READ  STALKER 2-gameplay komt niet voor in een Xbox-evenement

komt eraan

De volgende PS5/XBX-patch, gepland voor volgende week, zal voortdurende stabiliteitsverbeteringen brengen, verbeterde laadsnelheden bij het opnieuw betreden van de stad, het verwijderen/verminderen van obstakels bij voertuigen op Series X-consoles, het verwijderen van rollovers van DJ Booths indien ondersteund in de buurt van Quest NPC’s, en meer.

Written By
More from Vanessa Hale

Xbox-controller verbinden met Android

Bluetooth-technologie kan een krachtig hulpmiddel zijn, omdat het ons in staat stelt...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *