Overwatch 2 introduceert nerfs voor Zarya, Genji, Dva en Sombra in seizoen 1

Blizzard Game Director Aaron Keeler zegt dat Overwatch 2 op weg is naar veel helden, met tweaks die worden verwacht voor Zarya, Genji, Dva en Sombra als enkele van de best presterende helden in de eerste week van de release van de FPS-game. Na een blogpost van het Overwatch 2-balansteam, waarin werd aangegeven dat het team erg blij was met het huidige Overwatch 2-profiel en dat deze balanswijzigingen grotendeels van kracht zouden blijven tot seizoen 2 in december, ging Keeler naar Twitter om uit te leggen dat enkele aanpassingen zijn in de maak.

In navolging van de blogpost, Keeler zegt dat “De live-balans ziet er redelijk goed uit, dus onze balans halverwege het seizoen zal vrij minimaal zijn.” Hij maakt echter duidelijk dat er enkele veranderingen te verwachten zijn. Hij zegt dat het team “naar kleine aanpassingen aan helden als Zarya, Genji en D.Va zal kijken, en zich zal concentreren op Sombra en haar hacker.”

Alle vier de helden werden uitgelicht in de originele blog, met Zarya in het bijzonder een hoogtepunt omdat de nieuwe gecombineerde bubbel-kalmerende monteur die in Overwatch 2 werd geïmplementeerd haar bovenaan de tanklijst heeft geplaatst, en in het bijzonder de hypergame- modus Total Mayhem voelde zacht aan, chaotisch waar de afkoelperiodes dramatisch worden versneld.

Sombra wordt ook in detail besproken, met veel hackenthousiastelingen die het recentelijk exponentieel populairder hebben gemaakt en het team merkt op dat het “ervoor wil zorgen dat zijn doelen een redelijke tijd krijgen om te reageren”, waarbij verschillende spelers de Mexicaanse DPS-hide melden. Tankspelers kunnen zich extreem benauwend voelen in de omgang met hen.

READ  Dit is wat er in oktober naar Game Pass PC komt

Keeler zegt dat fans binnenkort meer details kunnen verwachten over de specifieke veranderingen en de verwachte timing van de landing. Met de seizoensfinales van de Overwatch League gepland voor 30 oktober – 5 november, zal het team waarschijnlijk proberen de balanspatch voor die tijd te implementeren, hoewel OWL-teams meestal een onafhankelijke patch uitvoeren die soms een beetje achterloopt op de tijd. . Fans kunnen echter nieuwkomer Kiriko in de opstelling van de play-offs verwachten.

We hebben alle Overwatch 2-wijzigingen beschreven die u moet weten over het inluiden van de multiplayer-transformatie, en onze gids voor de beste Overwatch 2-instellingen zou u op succes moeten voorbereiden. Als je niet zeker weet welke je moet kiezen, is onze Overwatch 2-beoordelingslijst een geweldige plek om te beginnen. Je zult ook niet de enige zijn – Blizzard heeft aangekondigd dat het aantal spelers van Overwatch 2 slechts tien dagen na de lancering al 25 miljoen spelers heeft gekraakt.

Written By
More from Max Mcgee
Robinson Cano probeert swing te vinden voordat het seizoen van Mets begint
Robinson Cano bleef thuis in de Dominicaanse Republiek actief tijdens zijn onderbreking...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *