Opvouwbare Google Pixel-tablet om vingerafdruksensor aan de zijkant te gebruiken

Opvouwbare Google Pixel-tablet om vingerafdruksensor aan de zijkant te gebruiken

Hoewel de Pixel 7-serie de vingerafdruksensor onder het scherm behoudt, zullen de Pixel-tablet van volgend jaar en het toekomstige opvouwbare Pixel-apparaat traditionele, aan de zijkant gemonteerde sensoren gebruiken. De nieuwe code onthult de schermresolutie van beide apparaten.

Een van de klachten die veel oude Pixel-fans hebben gehad over de Pixel 6 en Pixel 6 Pro, is dat Google de vingerafdruksensor van de achterkant van de telefoon naar voren heeft verplaatst en onder het scherm heeft geplaatst. Hoewel sommige bedrijven, zoals Samsung, veel succes hebben gehad met vingerafdruklezers onder het scherm, heeft de Pixel 6 een aanzienlijke vertraging gezien in vergelijking met de Pixel 5.

Sindsdien heeft Google de ervaring met de Pixel 7 en Pixel 7 Pro verbeterd, waardoor het leesproces aanzienlijk is versneld en zelfs volledige ondersteuning wordt geboden voor gezichtsontgrendeling. Ondanks deze verbeteringen lijkt het erop dat de volgende Pixel-apparaten van Google – die 2023 pixeltablet En de langverwachte Pixel”kladblokOpvouwbaar – Het keert terug naar traditionele vingerafdruksensoren.

Ons team onthuld Android-code Expliciet ontworpen om de gebruikersinterface te testen van de aan de zijkant gemonteerde vingerafdruklezers die Google aan het testen is twee specifieke apparaten Met deze stijl van sensor.

De eerste wordt “Y-uitgelijnd” genoemd – wat betekent dat de vingerafdruksensor zich aan de linker- of rechterkant bevindt – en heeft twee verschillende configuraties, “gevouwen” en “uitgevouwen”. Dit geeft aan dat de opvouwbare Pixel Notepad een vergelijkbare positie zou moeten hebben als de vingerafdruksensor zoals te zien is op de Galaxy Z Fold-serie.

De aan de zijkant gemonteerde vingerafdruksensor op de Galaxy Z Fold 4

Met name het “uitgevouwen” detail (dat wil zeggen het grotere binnenscherm) toont een resolutie van 1840 × 2208 – Match informatie over het opvouwbare Pixel Notepad nauwkeurig 91 mobiele telefoons. Ondertussen onthult de “gevouwen” versie (waarschijnlijk het kleinere externe scherm) een resolutie 1080 x 2100.

READ  Microsoft hernoemt de bijbehorende Android Your Phone-app naar Phone Link

De belangrijkste reden, veronderstellen we, dat Google is overgestapt van een sensor onder het scherm naar een traditionele sensor op de opvouwbare Pixel, is om ervoor te zorgen dat het ontgrendelen van de telefoon consistent is, of het nu opgevouwen of uitgevouwen is, met dezelfde sensor voor beide.

Vervolgens is er een “X-uitlijning” -apparaattest – wat betekent dat de vingerafdruksensor zich langs de boven- of onderkant zal bevinden. We denken dat deze code bedoeld is om de aankomende Pixel-tablet te verdoezelen, vermoedelijk door de sensor op de bovenste aan / uit-knop te plaatsen, vergelijkbaar met de Pixel Slate. Volgens de code, de Pixel Tablet – of misschien Tenminste één model ervan – Ik zal haar hebben 2560×1600 schermresolutie.

Aan de zijkant gemonteerde vingerafdruksensor op de Pixel Slate (2018)-tablet
Combinatie van vergrendelknop en vingerafdruksensor op Pixel Slate (2018)

Andere details van 91 mobiele telefoons Het rapport, dat ons team nog niet heeft kunnen bevestigen, stelt dat het interne scherm van de Pixel Notepad ongeveer 123 mm x 148 mm zou moeten zijn, met een gemiddelde helderheid van 800 nits en een piekhelderheid van 1200 nits. Afhankelijk van deze resolutie en schermgrootte, zou de Pixel Notepad qua grootte en vorm vrij gelijkaardig kunnen zijn aan de Galaxy Z Fold 4. Het is naar verluidt ook mogelijk, hoewel niet bevestigd, dat de opvouwbare versie overeenkomt met de 120Hz verversingssnelheid van de Galaxy Z Fold 4.

Over het algemeen beginnen we een duidelijker beeld te krijgen van waar Google de Pixel-serie vervolgens naartoe zal brengen. Na onlangs grote vooruitgang te hebben geboekt met de Pixel Watch en Pixel Buds Pro, kan het hardware-ecosysteem van Google echt gaan wedijveren met dat van Samsung door een hoogwaardige opvouwbare tablet en apparaat te introduceren.

READ  Microsoft maakt een offline versie van Office 2021

Meer over Pixel:

FTC: we gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. meer.


Bekijk 9to5Google op YouTube voor meer nieuws:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *