Overwatch 2 krijgt ‘enkele concessies’ op Nintendo Switch

Terwijl Overwatch 2 zijn weg vindt naar de Nintendo Switch, heeft Blizzard bevestigd dat het dit zal doen met “een paar compromissen”.

Zoals ik het zag de gamer, Het ontwikkelingsteam van Overwatch heeft vorige maand deelgenomen aan een Reddit AMA, en Reddit-gebruiker Overwatch2Fan Er werd hem gevraagd of de game nog gepland stond voor de Switch en of er concessies zouden worden gedaan aan deze nieuwe inzending.

Overwatch 2 technisch directeur John Lafleur reageerde door te zeggen dat het huidige Switch-model “een grotere uitdaging was dan sommige” om te ontwikkelen en dat er “enkele compromissen” zouden zijn om het het beste te laten werken op het platform.

“Prachtige vraag”, schreef LaFleur. “Omdat de hardware is verbeterd sinds de lancering van Overwatch, breiden we de OW2-engine uit met meer geavanceerde functies. We werken er echter ook hard aan om ervoor te zorgen dat al onze platforms de beste ervaring krijgen, zelfs in PvE. Overstappen is een grotere uitdaging dan sommige, en we zullen wat compromissen moeten sluiten. Daar. Daarom zijn sommige visuele verbeteringen van hoge kwaliteit daar mogelijk niet zichtbaar. We zullen ervoor zorgen dat alle gameplay-gerelateerde functies eerst binnenkomen, en dan markeer de extra functies zoveel mogelijk.”

Deze opmerkingen komen op een moment dat er voortdurend geruchten en rapporten over een Nintendo Switch-upgrade opduiken. Als/wanneer het officieel wordt aangekondigd, zal het interessant zijn om te zien of de verbeterde hardware deze “compromissen” zal doen verdwijnen.

In onze Overwatch Switch-recensie zeiden we dat “technische problemen Overwatch op Switch een minder bevredigende manier maken om een ​​van de meest bevredigende games aller tijden te spelen.”

READ  Dragon Ball: The Breakers is een belachelijke asymmetrische multiplayer-game

Bekijk voor meer informatie over Overwatch 2 de nieuwe PvP-wijzigingen, de Monte Carlo-kaart, al het andere dat is aangekondigd in de nieuwste livestream van Overwatch 2 en hoe de community reageerde op de aangekondigde omschakeling van de game van 6v6 naar 5v5.

Heb je een tip voor ons? Een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Adam Pankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter Tweet insluiten en verder Zenuwtrekking.

More from Madison Garrett
Download ons lot met je vrienden
Euro 2020 nadert – heb jij de loterij gewonnen met je vrienden?...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *