Windows 11 krijgt een groot aantal gamefuncties zoals Xbox Game Pass

Windows 11 zal op gaming gericht zijn, aangezien Microsoft drie op gaming gerichte functies aan het nieuwe besturingssysteem toevoegt.

De eerste en belangrijkste gaming-functie die in Windows 11 is toegevoegd, is de Xbox Game Pass-integratie. Net zoals Xbox Game Pass langzaam werd ge├»ntegreerd in de Game Bar in Windows 10, wordt Xbox Game Pass volledig ondersteund zodra het nieuwe besturingssysteem wordt uitgebracht. Volgens Microsoft wordt de Xbox Game Pass-service “ingebouwd in Windows 11”. De Xbox-app op Windows 11 is beschikbaar voor Xbox Cloud Gaming-abonnees tot Xbox Game Pass Ultimate-abonnees. Dit is een upgrade van de bestaande Xbox Cloud Gaming-app op pc, die momenteel alleen via een browser werkt.

Ondertussen komt Xbox Cloud Gaming binnenkort ook naar Xbox One.

Wat betreft de andere twee gamefuncties op Windows 11, dit zijn Auto HDR en DirectStorage API.

Voor Auto HDR worden duizenden HDR-ondersteunde games automatisch geoptimaliseerd wanneer je ze op Windows 11 speelt. Screenshots hebben een vergelijking laten zien van de normale graphics van Skyrim En automatische HDR-versie. Natuurlijk is de grafische upgrade vrij eenvoudig. Microsoft beweert dat meer dan duizend games deze functie ondersteunen – iets waar geen enkele ontwikkelaar bij betrokken hoeft te zijn.

Wat betreft de DirectStorage API, we weten dat deze functie zowel naar Xbox als pc zal komen. Deze technologie zal helpen de lees- en schrijfsnelheden te verhogen, de laadtijden aanzienlijk te verminderen en ontwikkelaars in staat te stellen games te maken met grote, uitgebreide en open werelden, met meer detail en minder opvulling.

Hoewel Microsoft nog geen specifieke releasedatum heeft voor het nieuwe besturingssysteem, hebben eigenaren van het originele Windows 10-besturingssysteem Hij kan gratis upgraden Deze vakantie is 2021.

READ  Xbox Game Pass: 12 geweldige Xbox One- en pc-games om nu te spelen
Sims 4 Sims-sessies. Concerten

Written By
More from Vanessa Hale

Midnight Club: Plots keert Los Angeles terug naar de Xbox Marketplace

Geschreven door Sherif Saeed28 april 2021 12:41 GMT Zal Rockstar Midnight Club...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *