Overwatch 2-ontwikkelaars willen dat de helden overstappen naar andere games zoals Smash Bros. Ultimate

gepubliceerd: 2023-03-06 T17:57:29

bijgewerkt: 2023-03-06 T17:57:40

Nu Overwatch 2 en One Punch Man oversteken met de eerste samenwerking van het vervolg, hebben de OW2-ontwikkelaars onthuld dat ze hun helden willen zien toegevoegd aan andere games.

De langverwachte Overwatch 2 – One Punch Man-samenwerking is eindelijk gearriveerd in de vorm van verschillende skins en andere cosmetica die de twee IP’s vieren.

Hoewel de ontwikkelaars al hebben geplaagd welke cross-overs ze hierna willen doen in de wereld van Overwatch 2, zoals Dragon Ball Z, blijkt dat ze ook willen dat hun personages hun weg vinden naar andere games.

Tijdens een interview met Dexerto werd Art Director Dion Rogers gevraagd of hij Overwatch 2-helden wilde toevoegen aan de volgende Super Smash Bros.- of Fortnite-game en hij was erg enthousiast over het vooruitzicht.

Artikel gaat verder na aankondiging

Overwatch 2-ontwikkelaars zijn enthousiast over het potentieel voor Smash-samenwerking

“De Overwatch Champion in Smash wordt geweldig!” riep Rogers uit. “Het zou een droom zijn die uitkomt voor het hele team. Maar ja, we willen kijken naar andere manieren waarop onze kampioenen en andere IP’s kunnen samenwerken.”

Eerder vertelde voormalig Overwatch-gamedirecteur Jeff Kaplan aan Nintendo dat ze elke held in een Smash-game konden stoppen, maar dat ze specifiek Tracer Duke wilden zien met Mario, Link en de rest van de cast.

ow2 doomfist opm huidBlizzard Entertainment

Overwatch 2 kruist paden met One Punch Man.

Rogers merkte verder op dat de helden in de One Punch Man-crossover voornamelijk cosplayers zijn, zoals Doomfist die een fan is van Saitama.

Hij voegde eraan toe: “Het is een beetje onze manier van doen, dus er is een zekere mate van voorzichtigheid, zelfs als we besluiten om andere wedstrijden te benaderen.”

Dit is niet de eerste keer dat Rogers het heeft over de mogelijkheid om met andere gaming-IP’s te werken. praten met Xbox-draadnoemde de art director specifiek zijn wens om een ​​”droom”-samenwerking aan te gaan met Street Fighter.

“Ik zou graag een keer samenwerken met Street Fighter”, zei hij.

We zullen moeten afwachten wat de toekomst in petto heeft voor Overwatch en andere IP’s in de komende maanden en jaren, aangezien ontwikkelaars meer dan ooit enthousiast worden over mogelijke cross-overs.

Artikel gaat verder na aankondiging

More from Madison Garrett
World of Warcraft: Dragonflight voegt speelbare en indrukwekkende draken toe
World of Warcraft: Dragonflight Brengt de MMO terug naar zijn oorsprong, terwijl...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *